Γαλλία, Renaison
...Το μείγμα Adobo είναι μια ειδικότητα της Καραϊβικής και του Μεξικού. Είναι απαραίτητο για την προετοιμασία τακο, γκουακαμόλε, κόκκινων φασολιών, τσίλι με ή χωρίς κρέας. Μπορείτε επίσης να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας να μιλήσει και να καρυκεύσετε κρέατα ή λαχανικά που ψήνονται στη σχάρα.
Χαρτοφυλάκιο (56)
Ισπανία, Peligros
...Μείγμα προσθέτων, καρυκευμάτων και μπαχαρικών, για το καρύκευμα κρέατος και την παρασκευή του ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ που ονομάζεται "MAGRO DE CERDO ADOBADO" (μπριζόλα, παϊδάκι, λαιμός, κ.λπ.). Μορφή: Βάζο 900g, Δοχείο 200g...

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play