...Ποιότητα ξηρής μαγιάς γιατην παρασκευή αλκοολούχων ποτών, συμπεριλαμβανομένων και στο σπίτι, με την ονομασία "Σαμόγκο". Στην παραγωγή της μαγιάς για τα ποτά "Σαμόγκο" χρησιμοποιήθηκε μια ειδικά αναπτυγμένη ποικιλία, που συμβάλλει στη μέγιστη ζύμωση της ζάχαρης και στην αύξηση του ποσοστού αλκοόλ.
"Σαμόγκο" έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με διάφορες μαγιάδες:
● Συντομότερος χρόνος ζύμωσης...
... ζυμώσιμης βάσης ζάχαρης, αλλά λειτουργεί καλύτερα όταν χρησιμοποιούνται καθαρές ζάχαρες όπως η σακχαρόζη, η γλυκόζη ή οι ενζυματικά μετατρεπόμενοι σπόροι.
Η Υψηλής Πυκνότητας Turbo Yeast συνιστάται για χρήση κατά τηνπαραγωγή αλκοόλ γιατην παρασκευή καθαρών ποτών όπως η βότκα και το τζιν, ιδιαίτερα όταν δεν χρησιμοποιούνται προηγμένα αποστακτικά μηχανήματα.