Γαλλία, Maubeuge
...", όπως μια τριμμένη επικάλυψη για τα κρέατά σας. Τέλος, αφού βυθίσετε το μείγμα σε ένα μπολ με νερό, ανακατέψτε τα λαχανικά με ένα από τα μίγματα μπαχαρικών ή μαρινάδων μας με τα κιμά σας, πουλερικά και σπιτικά μπέργκερ. Οι πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα βότανα θα προσφέρουν εξαιρετικές νότες γεύσης ελαφρώς τύπου THAI.
Χαρτοφυλάκιο (33)
Τουρκία, Antalya
...25 KG Σακούλα Κράφτ. Προορισμός Χρήσης Μείγμα ψωμιού Sudem (10 kg), το συστατικό μαγιά (για ψωμάκια 300 GR, για μεγάλα ψωμιά 400 g) και νερό (6 λίτρα) αναμειγνύονται και μετατρέπονται σε ζύμη. Η θερμοκρασία της ζύμης 25-27 °C για 10 λεπτά αργά, 7 λεπτά γρήγορα ζυμώνεται. Για 1η Ζύμωση 15 λεπτά (στον πάγκο) Για 2η Ζύμωση, απαιτούνται 30 λεπτά για ζύμωση. Ψήνεται για 30-35 λεπτά. 1 χρόνος αποθήκευσης σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Χαρτοφυλάκιο (194)