...Μια συνταγή από άγρια μάνγκο με πινελιά τζίντζερ που θα ξυπνήσει τις γεύσεις σας, χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
Σύνθεση: Βιολογικό λευκό ρούμι από τη Γαλλία, ωριμασμένο σε παλιά βαρέλια κονιάκ, βιολογικό άγριο μάνγκο από το Καμερούν, βιολογικό τζίντζερ από τη Βενεζουέλα.
Σερβίρεται κρύο, μόνο του ή σε κοκτέιλ, τόσο ως απεριτίφ όσο και ως χωνευτικό.
Διαστάσεις: 10 × 10 × 19 εκ.
Μακράν: 1 έως 2 μήνες σε ανακυκλωμένα γυάλινα δοχεία.
Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 38°
Οπτική: Χρυσό κίτρινο χρώμα.
...Στεγνώνουμε την τοπική ποικιλία, μη εμβολιασμένη. Αυτή η άγρια μάνγκο παράγει μικρούς καρπούς με χαμηλή απόδοση και απαράμιλλο άρωμα, που θυμίζει ταυτόχρονα βερίκοκο, ανανά, ροδάκινο και τριαντάφυλλο. Κάθε κομμάτι ισοδυναμεί με το μισό μιας μάνγκο, που έχει συλλεχθεί τέλεια ώριμη και έχει αποξηρανθεί σε χαμηλή θερμοκρασία.
ΣΑΚΟΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ: 2,5 κιλά
Κωδ: MACVE...
... είναι ζουμερή και ηλιόλουστη κίτρινη. Έτσι, η μάνγκο είναι ο έκτος πιο παραγόμενος καρπός στον κόσμο (μετά την μπανάνα, το σταφύλι, το πορτοκάλι, το μήλο και την μπανάνα πλατύφυλλου). Ογδόντα χώρες στον κόσμο είναι παραγωγοί μάνγκο. Παράγεται στην Αφρική, στο Μπουρκίνα Φάσο, το Τόγκο, το Καμερούν και την Ακτή Ελεφαντοστού.