...Επιμήκης και κομψή κοπή από λεπτόκαλάμι. Παρουσιάζει ροζ χρώμα, εξαιρετική γεύση, βαθύ άρωμα και απαλό λίπος. Κομμάτια που παρασκευάζονται χειροποίητα, χαμηλά σε αλάτι και με ωρίμανση 24-28 μηνών.
Διαδικασία Παρασκευής: Κοπή σε ζεστό, ψύξη, κοπή σε V, αλάτισμα, φυσική ξήρανση και ωρίμανση σε κελάρι.
Συστατικά: Ώμος χοίρου από βελανίδια και θαλασσινό αλάτι.
Συνθήκες διανομής και μεταφοράς: Σε...
...Οι κασαρέτσες προέρχονται από την πιο αρχαία ζυμαρικά μπουσιάτα, μια μορφή αραβικής προέλευσης, που τυλίγεται ξανά και ξανά γύρω από τον εαυτό της, επειδή παράγεται χάρη στο "μπους", το πολύ λεπτόκαλάμι ενός φυτού γύρω από το οποίο τυλιγόταν η ζύμη.
Η έκδοση με το φαγόπυρο είναι εξαιρετικά θρεπτική, πλούσια σε μεταλλικά άλατα (κυρίως μαγνήσιο) και φυτικές ίνες, περιέχει τα 8 απαραίτητα αμινοξέα σε βέλτιστες αναλογίες και αντιοξειδωτικά που μειώνουν την εμφάνιση καρκίνου, διαβήτη και καρδιοπαθειών.