...Όμορφα αποξηραμένα κομμάτια κόκκινης πιπεριάς, ιδανικά για παρασκευές όπως τηγανητές πατάτες, έτοιμα μαγειρεμένα πιάτα και άλλες παρασκευές λαχανικών.
... διάφορα χρώματα πιπεριών, αλλά οι πιο γνωστές είναι οι πράσινες, κίτρινες, πορτοκαλί και κόκκινες.
Υγιεινές ιδιότητες της πιπεριάς
Οι πιπεριές είναι πλούσιες σε βιταμίνη A, βιταμίνη C και βιταμίνη B6, αν και πρέπει να σημειωθεί ότι η βιταμίνη A βρίσκεται κυρίως στις κόκκινες πιπεριές. Για το υπόλοιπο, μια πιπεριά δεν περιέχει άλλες θρεπτικές ουσίες σε σημαντικές ποσότητες.
Χρήση κόκκινου σκόνη πιπεριάς
Η κόκκινη σκόνη πιπεριάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για φρέσκια πιπεριά σε σούπες, στιφάδο και κάρυ. Δεν είναι μόνο νόστιμη, αλλά προσθέτει και χρώμα στο πιάτο σας. Αποξηραμένη ρο…...
...Οι Μεξικανοί πιστεύουν ότι η πιπεριά βοηθά το μυαλό τους να γίνει πιο φωτεινό, λένε ότι τρώγοντας πιπεριά μπορείς να νιώσεις το κεφάλι σου ξεχωριστά από το σώμα. Θρυμματισμένη κόκκινηπιπεριά (Χιλή) - έχει όλες τις ιδιότητες και τη γεύση της καυτερής πιπεριάς, αλλά είναι πολύ πιο βολική στη χρήση λόγω της λεπτής της κοκκοποίησης.
Χρήση για
Σαλάτες, σάλτσες, σούπες, πιάτα με κρέας, πιάτα με...