Ιταλία, Parma
...), αφήνεται να ξεκουραστεί, γεμισμένο στο έντερο “κουλάρε”, όπως απαιτεί η πιο αυθεντική παράδοση, που θα διατηρήσει το σαλάμι πάντα μαλακό. Μετά από δύο, τρεις μήνες, να η φέτα κομμένη διαγώνια, με γεμάτο, στρογγυλό άρωμα, με την ιδιαίτερη γεύση της ευτυχίας.
Χαρτοφυλάκιο (10)

Η εφαρμογή europages είναι εδώ!

Χρησιμοποιήστε τη νέα αναζήτηση προμηθευτών ή δημιουργήστε τα ερωτήματά σας εύκολα με τη νέα εφαρμογή europages για αγοραστές.

Κατεβάστε από το App Store

App StoreGoogle Play