...Το λευκό του χρώμα και η ελαφρώς κολλώδης υφή του κατά το μαγείρεμα το καθιστούν πολύ χρησιμοποιούμενο στην ασιατική κουζίνα, ιδίως στην προετοιμασία σούσι, πιάτων με κολλώδη ρύζι ή ακόμα και στα τηγανητά πιάτα. Αποτελεί μια ιδανική ουδέτερη βάση για να εκφραστεί όλη η γεύση των πιάτων που το συνοδεύουν. Εκτός από την ευχάριστη γεύση του, το ρύζι Calrose είναι επίσης πηγή μετάλλων και βιταμινών που είναι απαραίτητα για την υγεία.
... επίσης να χρησιμοποιηθεί για γέμιση λαχανικών. Ο ρύζι arborio μετά το μαγείρεμα είναι ελαφρώς κολλώδης (χάρη στην αμυλοπηκτίνη), υγρός, ιδανικός για την παρασκευή χυλών, γλυκών και κυρίως είναι ο καλύτερος ρύζι για ριζότο, το κλασικό πιάτο των Ιταλών. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι η καλή απορρόφηση γεύσεων.
Στη Naturell AB έχουμε κάνει τη βιολογική τροφή πρότυπο. Πιστεύουμε σε έναν κόσμο όπου τα 100 % βιολογικά τρόφιμα είναι το πρότυπο. Ως ειδικοί στα βιολογικά τρόφιμα προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Έτσι, σιγά-σιγά έχουμε γίνει η κορυφαία εταιρεία στον τομέα των βιολογικών τροφίμων. Αλλά κάνουμε πολύ περισσότερα από το να πουλάμε απλώς βιολογικά τρόφιμα χονδρικής. Έχουμε μόνο 100 % βιολογικά ...