...Ως καλά χρησιμοποιημένος μύς, το ψητό από την επάνω πλευρά είναι εξαιρετικά άπαχο με πολύ συνδετικό ιστό. Το ψητό από την επάνω πλευρά αποδίδει επίσης καλά κομμένο σε κύβους και μαγειρεμένο αργά σε κατσαρόλα ή σιγομαγειρεμένο.
... μια κρεμώδη και ευχάριστα λιπαρή υφή που περιβάλλει τέλεια την πυκνότητα και την ένταση των καλά ώριμων τανινών. Η φρέσκια και κομψή επίγευση έχει αξιοσημείωτη διάρκεια.
Συνοδεία φαγητού
ψητό μοσχάρι, μπούτι ελαφιού με μανιτάρια πορτσίνι, φουά γκρα πάπιας σε κατσαρόλα, αρνίσια σπάλα με αγκινάρες, ταλιατέλες με μανιτάρια και φουά γκρα, τουρνεντό με βούτυρο τρούφας.
Οινοποίηση
Ωρίμανση σε νέες...