... πεπτικές του ιδιότητες, ο αβοκάντο έχει μια άλλη ποιότητα: τα λιπαρά οξέα
που περιέχει στέλνουν γρήγορα στον εγκέφαλο αυτού που το τρώει το σήμα της κορεσμού!
Φυτοστερόλες για να μειώσουν τη χοληστερόλη: Ο αβοκάντο δρα στο επίπεδο της χοληστερόλης με δύο
διαφορετικούς τρόπους. Πρώτον, περιέχει φυτοστερόλες που μειώνουν την LDL, που ονομάζεται κακή χοληστερόλη.
Επιπλέον, περιέχει επίσης ελαιώδες οξύ...
... παρασκευή εκλεκτών πιάτων.
Περισσότερες πληροφορίες:
Το λάδι αβοκάντο εξάγεται από το φυτό αβοκάντο, το οποίο ανήκει στην οικογένεια των δαφνοειδών. Οι καρποί του δέντρου ζυγίζουν περίπου 1,5 κιλά. Το λάδι εξάγεται από τον πυρήνα του καρπού και χρησιμοποιείται κυρίως στη βιομηχανία καλλυντικών. Το εκλεπτυσμένο λάδι αβοκάντο είναι κιτρινωπό και άοσμο. Λόγω της σύνθεσης των λιπαρών οξέων με 85% ακόρεστα...