..."Το κοντίσιον μηλίτη είναι φτιαγμένο με ξίδι μηλίτη και συστατικά από φυτά, όπως τρούφα, συσκευασμένο μέσω φυσικών διαδικασιών. Είναι ένα αποκλειστικό προϊόν, εξαιρετικά αρωματικό με τη συγκριτική γεύση της μαύρης τρούφας, κάνοντάς το τέλειο και μαγευτικό ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Με τέλεια υφή και πολύ ευχάριστο άρωμα και γεύση μαύρης τρούφας, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για να καρυκεύει οποιοδήποτε είδος πιάτου, ειδικά σαλάτες, ωμά και μαγειρεμένα λαχανικά, αυγά, μαριναρισμένα κρέατα, ελαφρύ θήραμα, καρπάτσιο, κρέατα, σπαγγέτι, πατέ, τυριά και επιδόρπια."...
Ιδρυμένη στο Βενς το 1972 από τον ομότιτλο δημιουργό της, François Roméo, η ελαιουργία με το ίδιο όνομα έχει καταφέρει με την πάροδο των χρόνων να δημιουργήσει και να αναπτύξει διάφορες σειρές ελαιολάδου. Προσφέροντας μια αρμονική ισορροπία μεταξύ απαλότητας και φρουτώδους γεύσης, ζωντάνιας και βοτανικών νότες, το ελαιόλαδο François Roméo γοητεύει ένα ευρύ κοινό.
Η μάρκα François Roméo αναγνωρίζε...
...Συστατικά: μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (Tuber aestivum Vitt.), ελαιόλαδο, αλάτι, άρωμα.
Συμβουλές: ιδανικό για πρώτα πιάτα, καρπάτσιο, βραστές ή ψητές λευκές κρέατα και μπορεί να συνοδεύσει ακόμη και κάποια επιδόρπια.
Διαθέσιμο και σε μορφή 500 γρ.
...Φέτες τρούφας σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, carpaccio τρούφας, tuber aestivum. Κατάλληλο για ορεκτικά, πρώτα και δεύτερα πιάτα. Μέθοδος αποθήκευσης: Αποθηκεύστε στο ψυγείο για έως 7 ημέρες μετά το άνοιγμα.
...καρπάτσιο κρέατος και ψαριού, ομελέτες και φριτάτες, προετοιμασία σαλτσών και σάλτσες, τοστ, μεζεδάκια για απεριτίφ, γαρνιτούρες, πίτσες και καλτσόνε.
Μέγιστη διάρκεια συντήρησης: 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Διαθεσιμότητα: Γενικά πάντα διαθέσιμο.
Τρόπος συντήρησης: Αφού ανοιχθεί, καλύψτε με ελαιόλαδο, διατηρήστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός λίγων ημερών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μαύρη τρούφα Estivo (Tuber Aestivum); Ελαιόλαδο EVO; Αλάτι; Αρώματα; Αντιοξειδωτικό: Ασκορβικό οξύ.
κουτί 6 τεμαχίων...
...Μια βιολογική εξαιρετικής ποιότητας ελαιόλαδο επιλεγμένο για τον πλούτο του αρώματος του, που αναδεικνύεται χάρη στο λεπτό άρωμα της τρούφας (Tuber Melanosporum), αληθινό μαύρο διαμάντι της προβαλλικής γης!
Συμβουλές γευσιγνωσίας:
Σε σαλάτα, καρπάτσιο, ριζότο, φρέσκα ζυμαρικά ή σε πουρέ πατάτας.
... κουζίνες εθνικών και διεθνών σεφ. Ελαιόλαδα με λευκή ή μαύρη τρούφα, καρπάτσιοτρούφας, θρυμματισμένες τρούφες, αλάτι με τρούφα και διάφορες άλλες σάλτσες και αλείμματα που αναδεικνύονται από τις δικές μας τρούφες. Μια εγγύηση ποιότητας και ιχνηλασιμότητας. Προϊόντα που κατασκευάζουμε τοπικά στο εργαστήριό μας για να συνοδεύουν τέλεια όλα τα γεύματα και τις γαστρονομικές σας παρασκευές.