... να "προθερμαίνετε" το φουμάρισμά σας με αρκετές αναμμένες κάρβουνα και στη συνέχεια προσθέτοντας πριονίδι όπως για το φουμάρισμα σε κρύο.
Το φουμάρισμα σε κρύο (για να δώσει τη γεύση του καπνίσματος και να συντηρήσει) γίνεται αντίθετα περιορίζοντας στο ελάχιστο την αύξηση της θερμοκρασίας στο φουμάρισμα. Με τον παραδοσιακό τρόπο, αρκεί να αφαιρέσετε τα κάρβουνα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για...
...Ένας καπνιστήρας τροφίμων για μαζική παραγωγή που συνδυάζει τέλεια την παραδοσιακή καπνιστήρα με πριονίδι ξύλου και υψηλή τεχνολογία: ηλεκτρονικές εντολές, ρύθμιση και ψηφιακή απεικόνιση θερμοκρασιών ....
Διαθέτει μια μεγάλη θάλασσα καπνού από ανοξείδωτο χάλυβα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 σχάρες ψησίματος 900 x 660 mm για τα καπνιστά προϊόντα σε επίπεδη μορφή ή ράβδους με γάντζους για τα προϊόντα που κρέμονται.
Τα ιδρύματα Simon-Dutriaux, που βρίσκονται κοντά στο Lens στο Pas-de-Calais, είναι το αποτέλεσμα της συγχώνευσης δύο εταιρειών: της Simon, που ιδρύθηκε το 1886 και αρχικά ειδικευόταν σε μαριναρισμένα προϊόντα, και της Dutriaux, που ιδρύθηκε το 1935 και επικεντρωνόταν στο καπνίσμα ψαριών. Ενταχθήκαμε στην ομάδα Floridienne το 2008. Αυτή η βελγική εταιρεία κατέχει σήμερα ηγετική θέση σε ευρωπαϊκό κα...