...Οι μηχανές διαθέτουν ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως κουμπιά έκτακτης ανάγκης και προστατευτικά, για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια του χειριστή.
Χαμηλή συντήρηση: Οι αυτόματες μηχανές πλήρωσης τυμπάνων είναι συχνά σχεδιασμένες για χαμηλή συντήρηση.
Εύρος πλήρωσης: 50-300kg
Διαίρεση: 0.1/0.05kg
Ταχύτητα: 150-180can/h
Τύμπανο: ≤Φ600×h1000
Ικανότητα: AC380/50Hz
Αέρας: 0.4-0.8mpa...
Η Huan-Tai εδρεύει στην Κίνα από το 1996. Ως μια από τις πρώτες επιχειρήσεις προσθέτουμε αξία με την ικανότητά στους τομείς της μηχανολογίας, του ελέγχου ποιότητας και του προγραμματισμού διαχείρισης ώστε να καλύπτουμε τις προσδοκίες των πελατών για σταθερότητα, συνεκτικότητα και προβλεψιμότητα. Ως κορυφαία στον κάδο των προσαρμοσμένων χυτεύσεων εταιρεία διαθέτουμε πιστοποίηση ISO9001 με ολοκληρωμ...
Η Xiamen Innovacera Advanced Materials Co., Ltd δραστηριοποιείται στην έρευνα, στην ανάπτυξη, στη σχεδίαση, στη διάθεση και στο σέρβις κεραμικών θερμαντήρων, επιμεταλλωμένων κεραμικών υλικών, νιτριδίου του βορίου, κεραμικών υλικών οξειδίου του αργιλίου-νιτριδίου και οξειδίου του αργιλίου. Με διάφορες διαδικασίες διαμόρφωσης παρέχουμε επίσης κεραμικά υλικά ζιρκονίου, νιτρίδιο του πυριτίου, κεραμικο...
...Η σκόνη καμπφερόλης είναι μια οργανική ουσία με χημικό τύπο C15H10O6. Ανήκει στα φλαβονοειδή. Ο καθαρός μονομερής τύπος είναι μια κίτρινη κρυσταλλική σκόνη, ελαφρώς διαλυτή στο νερό και διαλυτή σε οργανικούς διαλύτες όπως το ζεστό αιθανόλη, το αιθέρα και το DMSO. Η σκόνη καμπφερόλης χρησιμοποιείται κυρίως για αντικαρκινικές ιδιότητες και αναστολή της γονιμότητας, αντιεπιληπτική δράση, αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική, αντισπασμωδική, αντιελκώδη, χολερετική και διουρητική, καθώς και αντιβηχική δράση.
Προδιαγραφή: 98%
MOQ: 1kg
Συσκευασία: 1kg / Σακούλα 25kg / τύμπανο
Cas No: 520-18-3...
...Οι τυπικές νιφάδες πατάτας είναι ένα από τα πιο κοινά αφυδατωμένα προϊόντα. Η διαδικασία παραγωγής περιλαμβάνει το ξεφλούδισμα και το πλύσιμο φρέσκων πατατών με συνδυασμό υψηλής πίεσης ατμού και πλύσης με νερό, στη συνέχεια πρέπει να κοπούν, να προμαγειρευτούν και να κρυώσουν. Έπειτα, χρειάζεται να μαγειρευτούν, να πολτοποιηθούν και να αποξηρανθούν με τύμπανο. Για την τελική χρήση, οι...