...Η αλουμινένια φόρμα τροφίμων είναι ένα είδος σκεύους που χρησιμοποιείται ευρέως. Είναι κατασκευασμένη από πρώτες ύλες αλουμινίου 3 ή 8 σειράς, μετά από ψυχρή ή θερμή έλαση σε ομοιόμορφο πάχος, με λεία επιφάνεια, χωρίς τρύπες, χωρίς σωματίδια σκόνης, χωρίς οσμή από την κύρια κοπή αλουμινίου, μετά από ειδικό εξοπλισμό και καλούπι σε πλήρως αυτόματη διαδικασία ψυχρής κοπής και σχηματισμού.
Διαστάσεις: μπορούν να προσαρμοστούν...
...Η ματρίνη είναι ένα είδος αλκαλοειδούς που βρίσκεται στις ρίζες της σοφόρας. Αποκτάται κυρίως από τη Sophora japonica (κουςεν), αλλά και από τη Sophora subprostrata (σαντόγκεν), καθώς και από το υπέργειο τμήμα της Sophora alopecuroides. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να διώξει τη θερμότητα, να στεγνώσει την υγρασία, να εκδιώξει τον άνεμο και να εξαλείψει τα εντερικά παράσιτα. Χορηγείται σε...
... μεταφοράς και μεταφορέων, κλωστοϋφαντουργία, συσκευασία και μηχανήματα επεξεργασίας χαρτιού, ηλεκτρονική και ακριβής μηχανική, επεξεργασία τροφίμων.
Κύρια Χαρακτηριστικά
Θερμοκρασία: -40°C έως +260°C.
Ανθεκτικό σε παραμόρφωση και εξαιρετική αντοχή σε υψηλής ενέργειας ακτινοβολία.
Ανθεκτικό στην υδρόλυση, ακόμη και απέναντι σε υπερθερμασμένο ατμό.
Εξαιρετικά ισχυρό και ανθεκτικό πλαστικό...
... αποξηραμένες τυπικές νιφάδες μπορούν να παρασκευαστούν σε τυπικές νιφάδες ή τυπικές αλεσμένες νιφάδες μέσω ενός ή περισσότερων αλέσεων ή μύλων. Οι νιφάδες πατάτας έχουν τυπικό χρώμα φωτεινού λευκού. Μετά την επαναϋδάτωσή τους, αποκτούν μια ξηρή και σκόνη υφή, με την τυπική γεύση φρέσκων μαγειρεμένων και πολτοποιημένων πατατών. Οι νιφάδες πατάτας είναι ένα είδος πολυλειτουργικού υλικού, που χρησιμοποιείται συνήθως για γεύματα και ψημένα τρόφιμα, και εφαρμόζεται επίσης σε άλλους παραγωγούς τροφίμων.