• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυσικο

Αποτελέσματα για

Φυσικο

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. NATURAL GUMS XL

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Στην Natural Gums XL, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που είμαστε ο πρώτος προμηθευτής φυσικού κόμμι υψηλής ποιότητας, συμπ. αραβικό κόμμι, κόμμι Olibanum (Frankincense), Κόμμι Myrrh και κόμμι Opoponax. Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πιο εκλεκτά προϊόντα που προέρχονται απευθείας από τις καλύτερες περιοχές της Σομαλίας, εξασφαλίζοντας αγνότητα και αριστεία κάθε παρτίδας. Η Natural Gums XL δεν είναι απλά ένας προμηθευτής, είμαστε ο έμπιστος εταίρος για επιχειρήσεις και καταναλωτές, παγκοσμίως. Με μια δέσμευση για ποιότητα και ικανοποίηση του πελάτη, προσφέρουμε μια γκάμα προϊόντων που καλύπτουν τόσο την χονδρική πώληση σε μεγάλη κλίμακα όσο και τις μικρότερες ανάγκες λιανικής. Είτε αγοράζετε ανά κοντέινερ είτε ανά τσάντα, εξασφαλίζουμε φυσικό κόμμι ανώτατης ποιότητας που ικανοποιεί τις προδιαγραφές σας. Πιστεύουμε στην δύναμη των φυσικών προϊόντων και των προτερημάτων τους, διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας και ακεραιότητας. Από την επιλογή των καλύτερων κατηγοριών ως την εξασφάλιση της έγκαιρης και αποτελεσματικής παράδοσης, κάθε στάδιο της διαδικασίας μας έχει σχεδιαστεί σκεπτόμενοι εσάς. Τα προϊόντα μας συμπ. το αραβικό κόμμι πολλαπλών χρήσεων, που χρησιμοποιείται ευρέως στην βιομηχανία των τροφίμων και των ποτών, στην φαρμακοβιομηχανία και στα καλλυντικά, το αρωματικό κόμμι Olibanum (Frankincense), ιδανικό για αρώματα και αποσμητικό χώρου.το αξιόλογο κόμμι Myrrh, γνωστό για την παραδοσιακή του χρήση στην ιατρική και για το πλούσιο του άρωμα, και το γλυκό, θερμό κόμμι Opoponax, ιδανικό για την αρωματοποιία και τις παραδοσιακές θεραπείες.

  2. THE PETFOOD COMPANY B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Ανακαλύψτε την CHAMP, μια εξαιρετική μάρκα τροφών σκύλων που παρέχει ποιότητα σε προσιτή τιμή εξαγωγής. Η τροφή CHAMP παράγεται με ακρίβεια και πληροί τα αυστηρά πρότυπα ISO 9001 και H.A.C.C.P. Ειδικότερα, οι συνταγές μας ευθυγραμμίζονται απόλυτα με τα απαιτητικά πρότυπα US NRC και Aafco, υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή μας για την τήρηση των ανώτατων προτύπων. Η τροφή CHAMP διακρίνεται για την ανώτερης κατηγορίας σύνθεσή της από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνες και λίπη που είναι απόλυτα ισορροπημένα ώστε να παρέχουν στο σκύλο σας το βέλτιστο συνδυασμό διατροφής. Ενσωματώνονται απαραίτητες βιταμίνες που διασφαλίζουν μια ολοκληρωμένη και ισορροπημένη διατροφή. Με τον προσεκτικό συνδυασμό πρώτων υλών και μιας διαδικασίες εξώθησης, η τροφή CHAMP είναι εξαιρετικά εύπεπτη βελτιώνοντας την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών. Οι τεχνικές παραγωγής υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή της τροφής CHAMP, σε συνδυασμό με την επιλογή των συστατικών εγγυώνται ένα νόστιμο προϊόν που ενθουσιάζει τους σκύλους. Η τροφή CHAMP είναι η προτιμώμενη επιλογή για ιδιοκτήτες σκύλων που αναζητούν μια γκάμα ξηράς τροφής που ενεργοποιεί και διεγείρει το σκύλο τους. Επιπλέον των καταναλωτών, η τροφή CHAMP προορίζεται για επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων φορέων όπως στρατιωτικές και αστυνομικές μονάδες. Οι εκτροφείς και αλυσίδες λιανικής πώλησης βασίζονται επίσης στη σταθερή ποιότητα και στην αξιοπιστία της τροφής CHAMP. Η τροφή Champ διατίθεται σε καθημερινή βάση σε 22 χώρες, όπως η Αίγυπτος, η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, η Μαλαισία Για περισσότερες πληροφορίες για την τροφή CHAMP και την προσφορά μας σάς προσκαλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας. CHAMP, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

  3. HQ COSMETICS BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η HQ COSMETICS εξειδικεύεται στην χονδρική πώληση προϊόντων περιποίησης ομορφιάς, περιποίησης δέρματος, περιποίησης μαλλιών, φαρμακευτικών προϊόντων και καλλυντικών, με έδρα στην Ολλανδία. Η δύναμη μας αποδεικνύεται από την ποιότητα των προϊόντων, υπηρεσιών μας και χάρη στο έμπειρο μας προσωπικό που συγκεντρώνει συνολικά μια πείρα άνω των 30 ετών. Έχουμε κλείσει συμβάσεις με τις ηγετικές φίρμες παρασκευής και με καταστήματα χονδρικής πώλησης στην Ευρώπη που μας επιτρέπει να έχουμε πρόσβασή στα προϊόντα βέλτιστης ποιότητας σε σχετικά λογικές τιμές. Διαθέτουμε επίσης αποθήκες σε διάφορα μέρη της Ευρώπης, όπως στην Ολλανδία, στο Βέλγιο, στο Ην. Βασίλειο και στην Ελβετία ώστε να ικανοποιήσουμε τις αιτήσεις σε όλα τα μέρη του κόσμου. Το τμήμα μας εξυπηρέτησης πελατών λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για όλες τις απορίες των πελατών και εγγυόμαστε πάντα να προσφέρουμε ότι καλύτερο στους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  4. DELEYER FOOD

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η DeLeyer Food ιδρύθηκε το 1914 ως εργοστάσιο παραγωγής παξιμαδιών. Το 2006 αναπτύξαμε το προϊόν ChocoWriters, και σήμερα παρασκευάζουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και συστατικών διακόσμησης γλυκών, κυρίως ως ιδιωτική ετικέτα. Η γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει φυσικά (χωρίς άζωτο) και συνθετικά χρωστικά τροφίμων, χρωστικά σοκολάτας, γλάσο, ζαχαρόπαστα, αφρώδης ζελέ, διακοσμητικοί σωλήνες (Choco Writers, ή στυλό διακόσμησης με γυαλιστερή γέμιση). Προμηθεύουμε σε λιανικούς πωλητές, χοντρέμποροι και εμπορικά σήματα.

  5. BIOCOMPIG BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η BIOCOMPIG είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής και της παροχής βιολογικών λιπασμάτων σε κόκκους στις αγορές της Ευρώπης και διεθνώς. Συμβουλεύουμε και εφοδιάζουμε τις καλλιέργειες για την γεωργία, την φυτοκομία, και τον βιολογικό τομέα αυτής της αγοράς. Τα λιπάσματα σε κόκκους, βιολογικής παραγωγής, παράγονται και παραδίδονται σύμφωνα με τις νόμιμες αξίες και πρότυπα, μπορούμε να παραδώσουμε ομοιογενή προϊόντα όλο το χρόνο, μέσα από BIGBAGS, προϊόντα σε σάκους [25 κιλών] ή σε χύμα μορφή [εμφύσηση/ανατροπή].

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BENEFERT

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BENEFERT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους υγρο λιπασμα, αμινοξεα, Φουλβικό οξύ, βιοδιεγερτες, Λιπάσματα για την αειφόρο ανάπτυξη, οργανικό και βιολογικό λίπασμα, βιοδιεγερτες - λιπασμα, προμηθειες βιολογικης γεωργιας, και Φυσικά προϊόντα για την βελτίωση των δαπέδων. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  2. SPRELINK

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SPRELINK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλλυντικές κρέμες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, προϊοντα περιποιησης προσωπου, καλλωπιστικα προϊοντα για περιποιηση σωματος, φυσικά καλλυντικά, Σαπούνι, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα σωματικής περιποίησης, και Κατασκευαστής προϊόντων περιποίησης μαλλιών. Έχει έδρα σε Rosmalen, Κάτω Χώρες.

  3. B&Z COSMETICS EUROPE V.O.F

    Κάτω Χώρες

    Η B&Z COSMETICS EUROPE V.O.F είναι μια ηγετική Ολλανδική αντιπροσωπεία επώνυμων καλλυντικών και αρωμάτων. Εξειδικευόμαστε στο ξεπούλημα, στις πωλήσεις περίσσιων αποθεμάτων, στα τέλη σειρών και στα κανονικά αποθέματα. Χάρη στην πολυετή μας πείρα, έχουμε πλέον αποκτήσει φήμη για την παροχή ποιότητας και βέλτιστη εξυπηρέτηση. 'Ολα τα προϊόντα που παρέχουμε είναι εγγυημένα 100% ως αυθεντικά. Είμαστε πλέον ηγετική επιχείρηση προμήθειας καλλυντικών και αρωμάτων. Παράλληλα με την αξιόλογη μας βάση πελατών της Ολλανδίας, διαθέτουμε μια σημαντική παρουσία στις περισσότερες χώρες καθώς παραδίδουμε τα προϊόντα μας σε όλο τον κόσμο. Δεσμευόμαστε για μια εξυπηρέτηση χωρίς συμβιβασμούς σε ανταγωνιστικές τιμές. Προμηθευόμαστε τα προϊόντα μας απευθείας από μερικές από τις μεγαλύτερες φίρμες καλλυντικών στον κόσμο. Βασιζόμαστε κυρίως στους επίσημους αντιπροσώπους για να σας φέρουμε προϊόντα ύψιστης ποιότητας και σε τιμή χονδρικής με τεράστια έκπτωση. Είμαστε αποκλειστικά εταιρεία χονδρικής πώλησης B2B καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης επιδερμίδας με εξειδίκευση στις φίρμες πολυτελείας. Η αποστολή μας ως εταιρεία είναι να ασχοληθούμε αποκλειστικά με την ικανοποίηση του πελάτη και να φροντίσουμε ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησης σας. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας για οποιαδήποτε απορία.

  4. FERM O FEED

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FERM O FEED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανικα λιπασματα, οργανικό και βιολογικό λίπασμα, υγρο λιπασμα, και αμινοξεα. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  5. EFAKO AGRICULTURE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EFAKO AGRICULTURE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χουμικοί βιολογικοί, ενεργοποιητές χώματος, και Χουμικό οξύ. Έχει έδρα σε S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  1. WALKRO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WALKRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κομποστ. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  2. ECOTOP B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ECOTOP B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα και βελτιωτικά εδάφους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λιπάσματα φυσικά, οργανικα λιπασματα, και Λιπάσματα φυσικά. Έχει έδρα σε Knegsel, Κάτω Χώρες.

  1. NORDSON BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NORDSON BENELUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κόλλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, συστηματα δοσομετρησης, Συσκευασία, βιομηχανικες μηχανες κολλησης, και ετικετες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

  2. MICHEL OPREY & BEISTERVELD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MICHEL OPREY & BEISTERVELD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσική πέτρα, πλακακια για τον κηπο, κεραμικα για σανιδες δαπεδου και επενδυσεις, και πλακιδια. Έχει έδρα σε Echt, Κάτω Χώρες.

  3. TEGELMEGASHOP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEGELMEGASHOP, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλακάκια και πλακόστρωτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα για δαπεδα, πλακακια για επενδυσεις, πλακακια μωσαϊκου, και Πλακάκια από φυσική πέτρα. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.

  4. ROOST OLIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROOST OLIE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προμήθεια πετρελαίου & φυσικού αερίου, και δεξαμενές αποθήκευσης από πολυεστέρα. Έχει έδρα σε Nederweert, Κάτω Χώρες.

  5. STONEXX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STONEXX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, πλακακια μωσαϊκου, κεραμικα για δαπεδα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Swalmen, Κάτω Χώρες.

  6. BOTTLEX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOTTLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Δημιουργός και κατασκευαστής γυναικείων αρωμάτων, Κατασκευαστής προϊόντων περιποίησης μαλλιών, και Κατασκευαστής λοσιόν για μαλλιά. Έχει έδρα σε Rijsbergen, Κάτω Χώρες.

  7. VAN DER RIJT BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DER RIJT BV, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαμμόλιθος - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φυσική πέτρα, και μορφοποίηση φυσικών λίθων. Έχει έδρα σε Sint Anthonis, Κάτω Χώρες.

  8. TEGELARENA.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TEGELARENA.NL, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα για δαπεδα. Έχει έδρα σε Baarlo Lb, Κάτω Χώρες.

  1. DAJO INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAJO INTERNATIONAL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Στερεά καύσιμα, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Στερεά καύσιμα, και Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  2. GALVANO METAALHANDEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GALVANO METAALHANDEL B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή, Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα, Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  3. SNIJDERS INSTALLATIEBEDRIJF B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SNIJDERS INSTALLATIEBEDRIJF B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  4. VAN GRINSVEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN GRINSVEN B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Νερό - παραγωγή και διανομή. Έχει έδρα σε Gemert, Κάτω Χώρες.

  5. D & J INSTALLATIEBUREAU B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία D & J INSTALLATIEBUREAU B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Weert, Κάτω Χώρες.

  6. OOSTELBOS INSTALLATIETECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OOSTELBOS INSTALLATIETECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  7. A.W.S. WARMTE- EN KOELTECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία A.W.S. WARMTE- EN KOELTECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  8. AQUASTEAM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AQUASTEAM B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Venray, Κάτω Χώρες.

  9. THIJSSEN INSTALLATIES B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία THIJSSEN INSTALLATIES B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Deurne, Κάτω Χώρες.

  10. VAN DEN BERG INSTALLATIETECHNIEK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DEN BERG INSTALLATIETECHNIEK B.V., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές υπηρεσίες - Ενέργεια και πρώτες ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, Νερό - παραγωγή και διανομή, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Sint-Oedenrode, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φυσικο

Αριθμός αποτελεσμάτων.

102 Επιχειρήσεις