• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φυσικο

Αποτελέσματα για

Φυσικο

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DELEYER FOOD

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η DeLeyer Food ιδρύθηκε το 1914 ως εργοστάσιο παραγωγής παξιμαδιών. Το 2006 αναπτύξαμε το προϊόν ChocoWriters, και σήμερα παρασκευάζουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και συστατικών διακόσμησης γλυκών, κυρίως ως ιδιωτική ετικέτα. Η γκάμα των προϊόντων συμπεριλαμβάνει φυσικά (χωρίς άζωτο) και συνθετικά χρωστικά τροφίμων, χρωστικά σοκολάτας, γλάσο, ζαχαρόπαστα, αφρώδης ζελέ, διακοσμητικοί σωλήνες (Choco Writers, ή στυλό διακόσμησης με γυαλιστερή γέμιση). Προμηθεύουμε σε λιανικούς πωλητές, χοντρέμποροι και εμπορικά σήματα.

  2. BIOCOMPIG BV

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η BIOCOMPIG είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της συμβουλευτικής και της παροχής βιολογικών λιπασμάτων σε κόκκους στις αγορές της Ευρώπης και διεθνώς. Συμβουλεύουμε και εφοδιάζουμε τις καλλιέργειες για την γεωργία, την φυτοκομία, και τον βιολογικό τομέα αυτής της αγοράς. Τα λιπάσματα σε κόκκους, βιολογικής παραγωγής, παράγονται και παραδίδονται σύμφωνα με τις νόμιμες αξίες και πρότυπα, μπορούμε να παραδώσουμε ομοιογενή προϊόντα όλο το χρόνο, μέσα από BIGBAGS, προϊόντα σε σάκους [25 κιλών] ή σε χύμα μορφή [εμφύσηση/ανατροπή].

  3. FERM O FEED

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FERM O FEED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οργανικα λιπασματα, οργανικό και βιολογικό λίπασμα, υγρο λιπασμα, και αμινοξεα. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  4. WALKRO

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WALKRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπάσματα φυσικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κομποστ. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  5. NORDSON BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NORDSON BENELUX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κόλλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασία, συστηματα δοσομετρησης, Συσκευασία, βιομηχανικες μηχανες κολλησης, και ετικετες συσκευασιας. Έχει έδρα σε Maastricht, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STONEXX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STONEXX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά - πλακόστρωτα και πλακάκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, πλακακια μωσαϊκου, κεραμικα για δαπεδα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Swalmen, Κάτω Χώρες.

  2. BOTTLEX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOTTLEX, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα ομορφιάς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατασκευαστής φυσικών καλλυντικών προϊόντων, Δημιουργός και κατασκευαστής γυναικείων αρωμάτων, Κατασκευαστής προϊόντων περιποίησης μαλλιών, και Κατασκευαστής λοσιόν για μαλλιά. Έχει έδρα σε Rijsbergen, Κάτω Χώρες.

  3. INTERFLON B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INTERFLON B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λιπαντικά βιομηχανικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση, και Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  4. VAN GEFFEN TEGELS & NATUURSTEEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN GEFFEN TEGELS & NATUURSTEEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα μπάνιου και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Erp, Κάτω Χώρες.

  5. VAN STOKKUM BEHEER B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN STOKKUM BEHEER B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχιστόλιθοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  1. ARTE DI GRANITO B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ARTE DI GRANITO B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  2. OOSTDAM NATUURSTEENPROJECTEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία OOSTDAM NATUURSTEENPROJECTEN B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  1. LION STONE HOLDING B.V.

    Κάτω Χώρες

  2. B.V. MARMERINDUSTRIE HEEL

    Κάτω Χώρες