• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροφιμα

Αποτελέσματα για

Τροφιμα

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΔιανομέας
  1. SIRGREENWASABI

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SIRGREENWASABI, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, εκλεκτά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιολογικα εσπεριδοειδη. Έχει έδρα σε Vlijmen, Κάτω Χώρες.

  2. FEEDLANCE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία FEEDLANCE B.V., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προμίγματα για ζώα και πουλερικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, Γεωργία - εισαγωγές-εξαγωγές, Ζωντανά και πουλερικά - τροφές, βιολογικά ενεργά πρόσθετα υλών στις ζωοτροφές, και τροφιμα για ζωοτεχνια. Έχει έδρα σε Veldhoven, Κάτω Χώρες.

  3. VANILLE BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VANILLE BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα βιολογικά. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  4. PRODIET PROTEINE EN EIWITDIEET

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία PRODIET PROTEINE EN EIWITDIEET, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Sprundel, Κάτω Χώρες.

  5. LOGIGREEN BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LOGIGREEN BV, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μανγκο, και φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LEKKER THUIS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LEKKER THUIS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ζεστα γευματα, μεταφερομενα απο ειδικευμενο προσωπικο, και ετοιμα γευματα βαθειας καταψυξης με κρεας. Έχει έδρα σε Sprundel, Κάτω Χώρες.

  2. VAN DEN BERG GOOD IN FOOD

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DEN BERG GOOD IN FOOD, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Oosterhout Nb, Κάτω Χώρες.