• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και Λιμπούργο
  1. DUTCH SCRAP RECYCLING B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Dutch Scrap Recycling B.V. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με πάνω από 35 χρόνια πείρας στον τομέα της ανακύκλωσης. Τέσσερις γενιές εργάζονται για να προσφέρουν καινοτομίες στην βιομηχανία της ανακύκλωσης. Η Dutch Scrap Recycling B.V. αναπτύχθηκε σε 2 χώρες, απασχολεί πάνω από 130 υπαλλήλους και ανακυκλώνει πάνω από μια εκατονταετία. Τα προϊόντα μας: - άχρηστο αλουμίνιο - άχρηστο πλαστικό - άχρηστο καουτσούκ - άχρηστο μεταχειρισμένο χαρτί - άχρηστο χυτοσίδηρο - ανακύκλωση πλαστικών - ανακύκλωση ηλεκτρονικών - άχρηστο χάλκινο σύρμα - καθοδικός χαλκός. Η καινοτομία αποτελεί μια αρχή κλειδί και έναν παράγοντα επιτυχίας στην Dutch Scrap Recycling B.V. Η υπάλληλοι προτείνουν σε μέσο όρο 200 ιδέες για συνεχή βελτίωση ετησίως. Η νέα καινοτομία επηρεάζει όλες τις όψεις της επιχείρησης μας ενώ βελτιώνει τις δικές σας. Για περισσότερα από 100 χρόνια, αντιμετωπίσαμε όλες τις προκλήσεις ώστε να επανεπενδύσουμε στους υπαλλήλους μας, στις οικογένειες μας και στις κοινότητες που εξυπηρετούμε. Από την ανάπτυξη κοινοτικών προγραμμάτων δραστηριοτήτων μέχρι την βελτίωση της προστασίας του περιβάλλοντος, δεσμευόμαστε στην υποστήριξη της κοινότητας μας ώστε να εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες της. Η Dutch Scrap Recycling B.V λειτουργεί σε 2 χώρους ανακύκλωσης στις ΗΠΑ και στην Τανζανία και υπάρχουν ευκαιρίες απασχόλησης σε όλα τα επίπεδα για υποψήφιους με ικανότητες επίλυσης προβλημάτων. Το κριτήριο μας είναι η θετική σκέψη σε συνδυασμό με μια ισχυρή ηθική στην εργασία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε πως μπορείτε να αποκτήσετε μια μακροχρόνια απασχόληση. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τον ιστότοπο μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

  2. SUN CHEMICAL - COLORS & EFFECTS NETHERLANDS B.V

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Sun Chemical είναι μια φημισμένη επιχείρηση παραγωγής χημικών προϊόντων με μονάδες στην Ολλανδία και στην Τουρκία. Η εταιρεία μας λειτουργεί εδώ και πολλές δεκαετίες και έχει αποκτήσει φήμη ως κορυφαίος προμηθευτής προϊόντων καθαρισμού και διαφόρων άλλων χημικών προϊόντων λειτουργώντας ως παγκόσμιος προμηθευτής. Δίδουμε προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες και διατηρούμε στενές σχέσεις με τους πελάτες μας, πολλοί από τους οποίους είναι σταθεροί πελάτες. Η αφοσιωμένη ομάδα εξυπηρέτησης μετά την πώληση είναι πάντοτε διαθέσιμη για την παροχή υποστήριξης και βοήθειας για τη διασφάλιση της επιτυχίας των έργων μας. Προσκαλούμε όλους τους υποψήφιους πελάτες να συνεργαστούν μαζί μας για να φέρουμε την επιχείρησή μας στο επόμενο επίπεδο σε παγκόσμια κλίμακα καθώς προμηθευόμαστε και στέλνουμε τα χημικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων χωρών όλως η Κίνα, το ΗΒ, οι ΗΠΑ, η Κένυα και η Βραζιλία. Οι εγκαταστάσεις και τα προϊόντα μας πιστοποιούνται από διεθνείς εταιρείες επιθεώρησης με μεγάλο κύρος, όπως οι SGS, Bureau Veritas (BV) και το Τμήμα Επιθεώρησης Πιστοποίησης, διασφαλίζοντας τα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Τα εργοστάσιά μας διαθέτουν πιστοποιήσει ISO, συμπεριλαμβανομένων των ISO 14001: 2004, ISO 14001: 2015 και ISO 9001 και δεσμευόμαστε για την τήρηση των διεθνών προτύπων περιβάλλοντος και ασφάλειας. Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας μέσω της σελίδας επικοινωνίας για μια προσωποποιημένη απάντηση στο ζήτημά σας.

  3. INTERLINEX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η Interlinex, μια κορυφαία δύναμη στο περιβαλλοντικό κίνημα, εξετάζει την επείγουσα ανάγκη για την αλλαγή στο πλαίσιο της κλιμακούμενης ρύπανσης και των αυξανόμενων εκπομπών αερίων θερμοκηπίου. Από την προ-βιομηχανική εποχή, η Γη γνωρίζει σημαντική αύξηση της θερμοκρασίας άνω του 1°C, γεγονός που καθιστά κρίσιμης σημασίας την καλλιέργεια ενός ασφαλέστερου και πιο υγιεινού πλανήτη για τις μελλοντικές γενιές. Ειδικευόμενη σε ηλεκτρικά οχήματα (EV), η Interlinex είναι αφοσιωμένη στη διαμόρφωση του μέλλοντος των μεταφορών στην Ολλανδία και στην Ευρώπη. Εισάγουμε και διαθέτουμε ένα ποικίλου φάσμα ηλεκτρικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων μοτοσικλετών, σκούτερ, μοτοσικλετών quad και αυτοκινήτων, με συνεχώς διευρυνόμενη γκάμα. Η αποθήκη μας 6, 200 τ.μ. με απόθεμα προϊόντων φημισμένων εταιρειών, διασφαλίζει τη γρήγορη παράδοση με διάφορες μεθόδους αποστολής. Ως αντιπρόσωπος B2B παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς απαίτηση ελάχιστης παραγγελίας, γεγονός που μάς καθιστά τον ιδανικό μακροπρόθεσμο συνεργάτη επιχειρήσεων κάθε μεγέθους. Στον γρήγορα εξελισσόμενο χώρο της ηλεκτροκίνησης, η Interlinex παραμένει προβλεπτική και ενημερώνεται με την ενεργή συμμετοχή σε συνέδρια, εκθέσεις και εκθεσιακούς χώρους. Συνεργαζόμαστε με πελάτες, υλοποιώντας ιδέες μέσω αποκλειστικών συμβάσεων εισαγωγών. Διατηρώντας τις βασικές αξίες της ευθύνης και της ειλικρίνειας, θέτουμε ως προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη με αφοσίωση στη συνεχή βελτίωση. Η Interlinex φιλοδοξεί να είναι ο κύριος εισαγωγέας προϊόντων ηλεκτροκίνησης υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη, αναγνωρίζοντας τις αμοιβαία επωφελείς δυνατότητες ανάπτυξης στον κλάδο.

  4. V.O.F. PLANTENDIENST VENLO

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η VOF Plantendienst είναι ένας διεθνής κατασκευαστής 100% εξυγιασμένου ελαίου ψησίματος στον κόσμο. Τα κύρια της προϊόντα είναι εκλεπτυσμένο ηλιέλαιο, εκλεπτυσμένο αραβοσιτέλαιο, σιτάρι, κριθάρι, κίτρινο καλαμπόκι, ηλιόσποροι, φακές. Έχουμε αποκτήσει πείρα με τα χρόνια στην παρασκευή εκλεπτυσμένου ηλιελαίου, εκλέπτυσμένου αραβοσιτέλαιου καθώς και στο εμπόριο σπόρων και δημητριακών σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τις ανάγκες διακίνησης και απαιτήσεις ποιότητας. Πιστεύουμε πως είμαστε σε θέση να χτίσουμε και να διατηρήσουμε μια ισχυρή σχέση με κάθε πελάτη εξασφαλίζοντας συνεχώς αυστηρά μέτρα όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο, προσφέροντας ανταγωνιστικές τιμές και επαγγελματικές υπηρεσίες. Μέσα από χρόνια πείρας, η ομάδα των εμπόρων μας κατανοούν πλήρως τον τρόπο λειτουργίας της διεθνής αγοράς τροφίμων. Σε συνδυασμό με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό μας, μας τοποθετεί ως πρώτη σας επιλογή ως παγκόσμιος παρασκευαστής και εξαγωγέας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

  5. LIA MOOS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SOLID SEMECS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SOLID SEMECS B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία, σχεδιασμος τυπωμενων κυκλωματων, συναρμολογηση ηλεκτρονικων εξαρτηματων, ηλεκτρονικα εξαρτηματα για αυτοκινουμενα οχηματα, ηλεκτρικα και ηλεκτρονικα εξαρτηματα για αυτοκινητα, Ηλεκτρονική συναρμολόγηση, βιομηχανικά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, κατασκευη τυπωμενων κυκλωματων, και συναρμολόγηση ηλεκτρονικών μερών για την αυτοκινητοβιομηχανία. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  2. COLDVINK

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COLDVINK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυψέλες ψύξης, ψυκτικός θάλαμος για ζαχαροπλαστεία και καφετέριες, ψυκτικα ερμαρια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια, και ψυγεια για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Meeuwen, Κάτω Χώρες.

  3. STRATSON LOGISTICS EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Αντιπρόσωπος για SWEPCO. Η SWEPCO είναι κατασκευαστής λιπαντικών ποιότητας και είναι ενεργός στον τομέα από το 1933. Είναι ο πρώτος και μοναδικός κατασκευαστής λιπαντικών στον κόσμο που θα ονομάζεται “Energy Star® Partner”. Τα πλεονεκτήματα των λιπαντικών SWEPCO είναι : *Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πετρελαίου, Μείωση της κατανάλωσης λίπους, Μείωση λτιρουγικών θερμοκρασιών, Μείωση της διάβρωσης, Ενοποίηση λιπαντικών, απλοποιημένη διαχείριση αποθεμάτων, μείωση κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, η STRATSON προμηθεύει όλα τα είδη σχετικά με τη λίπανση όπως τα πιστόλια λίπανσης, Αντλίες ελαίου, αυτόματα συστήματα λίπανσης κλπ. Ανάλυση βελτιστοποίησης του κόστους δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και πριν από τη χρήση λιπαντικών SWEPCO, έχετε μια ιδέα για τη συνολική εξοικονόμηση που μπορείτε να περιμένετε. Μοναδικό πρόγραμμα για να ζήσετε τη διαφορά : Δοκιμάστε ένα προϊόν. Δεν πιστεύετε στην προστιθέμενη αξία ή στις οικονομίες; Δεν πληρώνετε περισσότερο από την τιμή των σημερινώνλιπαντικών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  4. UNNINOX EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UNNINOX EUROPE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  5. ACT-IN INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ACT-IN INTERNATIONAL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παρακολουθηση παραμετρων, προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για διαχειριση συντηρησης, προγραμματισμος παραγωγης, και οργανισμοι ελεγχου ποιοτητας και εγγυησης προϊοντων και υλικων. Έχει έδρα σε Roermond, Κάτω Χώρες.

  1. DUTCH ESSENTIALS BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH ESSENTIALS BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και αποστάγματα για την αρωματοποιΐα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποσταξη με υπεργολαβια, χημικο εργαστηριο για εμπορευματα, και αποσμητικα για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Sittard, Κάτω Χώρες.

  2. GIZMOFACTORY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GIZMOFACTORY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά πρότυπα. Έχει έδρα σε Goirle, Κάτω Χώρες.

  1. AGILITEC BV

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AGILITEC BV, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  2. NAAYKENS' LUCHTTECHNISCHE APPARATENBOUW

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NAAYKENS' LUCHTTECHNISCHE APPARATENBOUW, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Βιομηχανικοί εξαεριστήρες, Ηλεκτρικοί ανεμιστήρες για βιομηχανική χρήση, εγκαταστασεις αναρροφησης, και Βιομηχανικό φίλτρο. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  3. MARINUS IMPORT EXPORT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MARINUS IMPORT EXPORT B.V., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλάτι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Εξευγενισμένο ηλιέλαιο, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και κονσερβες τροφιμων και λαχανικων. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  4. TECMAP LLP

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TECMAP LLP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελεγχος ποιοτητας αερα, συμβουλες για καταπολεμηση της ηχορυπανσης, και ελεγχος ηχορυπανσης. Έχει έδρα σε Eersel, Κάτω Χώρες.

  5. NICOCYL BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία NICOCYL BENELUX B.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ - βιομηχανικά δάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πατώματα και δάπεδα βιομηχανικά, και Πατώματα και δάπεδα βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  6. WILLEMSE & VAN ENGELEN

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία WILLEMSE & VAN ENGELEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  7. VAN DER VLEUTEN KUNSTSTOFINDUSTRIE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VAN DER VLEUTEN KUNSTSTOFINDUSTRIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόκκοι για πλαστικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ανακυκλωση πλαστικων υλικων, Ανακύκλωση βιομηχανικών πλαστικών απορριμμάτων, και προφιλ απο pvc. Έχει έδρα σε Gemert, Κάτω Χώρες.

  8. INGENIEURSBUREAU GEOLOGICS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία INGENIEURSBUREAU GEOLOGICS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε 'S-Hertogenbosch, Κάτω Χώρες.

  1. AA-DEE MACHINEFABRIEK EN STAALBOUW NEDERLAND

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AA-DEE MACHINEFABRIEK EN STAALBOUW NEDERLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικοί πυλώνες, Μεταλλικοί πύργοι, Μεταλλικοί πυλώνες, Μεταλλικοί πύργοι, κατασκευές από χάλυβα, και κατασκευες απο χαλυβα. Έχει έδρα σε Schijndel, Κάτω Χώρες.

  2. TANS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TANS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ηλεκτρονικα συστηματα βιομηχανικων αυτοματισμων, και συμβουλοι σχετικα με μηχανικη υπολογιστων. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  3. COGNEX EUROPEAN BUSINESS CENTRE

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COGNEX EUROPEAN BUSINESS CENTRE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά συστήματα παρακολούθησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική οπτική, και συστηματα αναγνωσης γραμμωτου κωδικα. Έχει έδρα σε Eindhoven, Κάτω Χώρες.

  4. VERMEULEN INGENIEURSBUREAU

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία VERMEULEN INGENIEURSBUREAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  5. SCHUMACHER PACKAGING & DISPLAY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHUMACHER PACKAGING & DISPLAY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Συσκευασία, συσκευασιες απο κυματοειδες χαρτονι, κιβωτια απο κυματοειδες χαρτονι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  6. BOOSTLOGIX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOOSTLOGIX, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Tilburg, Κάτω Χώρες.

  7. TCR PLASTICS

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TCR PLASTICS, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες για συσκευασία, δοχεια απο πλαστικες υλες, και πλαστικα υλικα και ρητινες. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  8. TENNANT N.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία TENNANT N.V., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Αυτόνομη εξυγίανση. Έχει έδρα σε Uden, Κάτω Χώρες.

  9. LUTRADES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LUTRADES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σπαγγετι, αλκοολουχα ποτα, και συμπυκνωμενοι χυμοι φρουτων. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

  10. BITOS VASTGOED

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BITOS VASTGOED, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Oisterwijk, Κάτω Χώρες.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

296 Επιχειρήσεις

Kατηγορια