• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανία

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Κάτω ΧώρεςΝτεν Μπος, Βραβάντη Βόρια, Μάαστριχτ και ΛιμπούργοΈμπορος χονδρικής
  1. LIA MOOS

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η LIA MOOS εξειδικεύεται στην εξαγωγή και εισαγωγή ξύλινων προϊόντων, όπως παλέτες τύπου Epal, Euro, προϊόντα σχετικά με την ενέργεια βιοκαυσίμων όπως ξύλινα πέλλετ, πέλλετ Einplus, ξύλινα κούτσουρα, κούτσουρα από ερυθρελάτη, πριστή ξυλεία, ζαχαρωτά, καλλυντικά, σιτάρι, ζάχαρη, εδώδιμα έλαια, σπορέλαια, εκχυλίσματα ελαίων, φακές, μπαχαρικά, υλικά συσκευασίας, εδώδιμοι καρποί και όλων των ειδών προϊόντων γεωργικής παραγωγής και διάφορα άλλα είδη. Δραστηριοποιούμαστε στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Βόρεια Αμερική.

  2. COLDVINK

    Κάτω Χώρες

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία COLDVINK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κυψέλες ψύξης, ψυκτικός θάλαμος για ζαχαροπλαστεία και καφετέριες, ψυκτικα ερμαρια για καταστηματα, μπαρ, εστιατορια, και ψυγεια για την βιομηχανια τροφιμων. Έχει έδρα σε Meeuwen, Κάτω Χώρες.

  3. STRATSON LOGISTICS EUROPE

    Κάτω Χώρες

    Αντιπρόσωπος για SWEPCO. Η SWEPCO είναι κατασκευαστής λιπαντικών ποιότητας και είναι ενεργός στον τομέα από το 1933. Είναι ο πρώτος και μοναδικός κατασκευαστής λιπαντικών στον κόσμο που θα ονομάζεται “Energy Star® Partner”. Τα πλεονεκτήματα των λιπαντικών SWEPCO είναι : *Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πετρελαίου, Μείωση της κατανάλωσης λίπους, Μείωση λτιρουγικών θερμοκρασιών, Μείωση της διάβρωσης, Ενοποίηση λιπαντικών, απλοποιημένη διαχείριση αποθεμάτων, μείωση κατανάλωσης ενέργειας. Επίσης, η STRATSON προμηθεύει όλα τα είδη σχετικά με τη λίπανση όπως τα πιστόλια λίπανσης, Αντλίες ελαίου, αυτόματα συστήματα λίπανσης κλπ. Ανάλυση βελτιστοποίησης του κόστους δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και πριν από τη χρήση λιπαντικών SWEPCO, έχετε μια ιδέα για τη συνολική εξοικονόμηση που μπορείτε να περιμένετε. Μοναδικό πρόγραμμα για να ζήσετε τη διαφορά : Δοκιμάστε ένα προϊόν. Δεν πιστεύετε στην προστιθέμενη αξία ή στις οικονομίες; Δεν πληρώνετε περισσότερο από την τιμή των σημερινώνλιπαντικών σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

  4. UNNINOX EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία UNNINOX EUROPE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  5. LUTRADES

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία LUTRADES, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σπαγγετι, αλκοολουχα ποτα, και συμπυκνωμενοι χυμοι φρουτων. Έχει έδρα σε Helmond, Κάτω Χώρες.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHUMACHER PACKAGING & DISPLAY

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHUMACHER PACKAGING & DISPLAY, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτόνι για την βιομηχανία συσκευασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, Συσκευασία, συσκευασιες απο κυματοειδες χαρτονι, κιβωτια απο κυματοειδες χαρτονι, Συσκευασίας από χαρτί και χαρτόνι, και Συσκευασία. Έχει έδρα σε Breda, Κάτω Χώρες.

  2. ROS INTERNATIONAL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROS INTERNATIONAL, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιδιορθώσεις βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός, Αποθήκευση - Εξοπλισμοί και συστήματα, και Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Made, Κάτω Χώρες.

  3. MEGA CERAMICS B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία MEGA CERAMICS B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, Μεταλλικά έπιπλα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης, Εισαγωγές-εξαγωγές υάλου και γυάλινων προϊόντων, και Μεταλλικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Waalwijk, Κάτω Χώρες.

  4. REI-LUX BENELUX

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία REI-LUX BENELUX, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Vught, Κάτω Χώρες.

  5. GEBR MEERTENS VOF

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία GEBR MEERTENS VOF, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, ηλιελαια, Κρέατα, κατεψυγμένα και βαθιάς ψύξης, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, και στιγμιαίο πλήρες γάλα σε σκόνη. Έχει έδρα σε Limburg, Κάτω Χώρες.

  1. ROBOTS.NL

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία ROBOTS.NL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικά ρομπότ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανική ρομποτική, και ηλεκτρονικη βιομηχανικη ρομποτικη. Έχει έδρα σε Mierlo, Κάτω Χώρες.

  2. BETONMORTELCENTRALE DE MARK B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BETONMORTELCENTRALE DE MARK B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία, και Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Oud Gastel, Κάτω Χώρες.

  1. BOUWMATERIALENHANDEL DE SCHUTBOOM B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία BOUWMATERIALENHANDEL DE SCHUTBOOM B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τούβλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών, και Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Boekel, Κάτω Χώρες.

  2. B.V. NATUURSTEENHANDEL EN STEENHOUWERIJ VAN NIEUWENBORG

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία B.V. NATUURSTEENHANDEL EN STEENHOUWERIJ VAN NIEUWENBORG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κεραμικά, πορσελάνη και ψαμμόλιθος υλικά για την βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία, και Ψαμμόλιθος - προϊόντα για την βιομηχανία. Έχει έδρα σε Venlo, Κάτω Χώρες.

  3. DE BRUIN TECHNIEK BOXTEL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DE BRUIN TECHNIEK BOXTEL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Boxtel, Κάτω Χώρες.

  4. AKKERMANS TECHNIEK STEENBERGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία AKKERMANS TECHNIEK STEENBERGEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τεχνικό σχέδιο - σύμβουλοι, και Τεχνικό σχέδιο - σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Steenbergen Nb, Κάτω Χώρες.

  5. COPPENS CONSTRUCTIE EN STALINRICHTINGEN B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία COPPENS CONSTRUCTIE EN STALINRICHTINGEN B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικοί στύλοι, και Μεταλλικοί στύλοι. Έχει έδρα σε Westerhoven, Κάτω Χώρες.

  6. STONCOR BENELUX B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία STONCOR BENELUX B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πατώματα και δάπεδα βιομηχανικά. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  7. SAINT-GOBAIN AUTOVER INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SAINT-GOBAIN AUTOVER INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυαλί για την βιομηχανία μεταφορών. Έχει έδρα σε Roosendaal, Κάτω Χώρες.

  8. DUTCH MILLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DUTCH MILLING TECHNOLOGY INTERNATIONAL B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Helvoirt, Κάτω Χώρες.

  1. EUROSELECT B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία EUROSELECT B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Veghel, Κάτω Χώρες.

  2. DAMEN HYDRAULIEK BEST B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία DAMEN HYDRAULIEK BEST B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Best, Κάτω Χώρες.

  3. SCHIPPERS EUROPE B.V.

    Κάτω Χώρες

    Η εταιρεία SCHIPPERS EUROPE B.V., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Bladel, Κάτω Χώρες.

  4. G.A. VAN DAALEN

    Κάτω Χώρες

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανία

Αριθμός αποτελεσμάτων.

24 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ