Το N2O σε ποιότητα τροφίμων είναι ένα διξείδιο του αζώτου, το οποίο, όπως μπορείτε να φανταστείτε, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων και επομένω...
Ο πατενταρισμένος σταθεροποιητής είναι μια καινοτομία που προορίζεται να επαναστατήσει την αγορά του τομέα. Είναι ο μοναδικός σταθεροποιητής που λειτο...
La Perla Μαύρες Ελιές σε φέτες, σε άλμη, μαυρισμένες 4.250 ml
Ο προμηθευτής δεν παρέχει λεπτομερή περιγραφή προϊόντος.
ΜΕΓΕΘΟΣ: 4.250 ml
ΜΑΡΚΑ: La Pe...
Απολύμανση
Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τη διαφορά μεταξύ καθαρισμού και απολύμανσης.
Η απολύμανση βασίζεται στην τεχνική της υγιεινής που έχει ως ...
Το N2O ποιότητας τροφίμων είναι ένα υποξείδιο του αζώτου που, όπως μπορείτε να μαντέψετε, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων και έχει επομένως τη...
Η γύρη είναι η πλουσιότερη πηγή φυσικών βιταμινών, μετάλλων, πρωτεϊνών και αμινοξέων, ενζύμων και συμπαραγόντων. Περιέχει φυσικό αντιβιοτικό, αντιιστα...