...Επιλέγουμε μόνο τις καλύτερες φρέσκα ψαρεμένες αντσούγιες, τις πιο κατάλληλες για επεξεργασία σύμφωνα με την παραδοσιακή τέχνη, στην οποία η ωρίμανση υπό αλάτι προσφέρει την πιο αυθεντική γεύση από την Τσετάρα.
... κατευθύνονταν προς τον Ατλαντικό. Έτσι μπορούσαν να παραμείνουν στη θάλασσα πολύ περισσότερο και να φέρνουν πολύ περισσότερα και πολύ καλύτερα ψάρια. Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, ο Luigi Patrizi παρέδωσε το χονδρικό εμπόριο στους ανιψιούς του και ξεκίνησε μια νέα επιχείρηση για να υλοποιήσει τις ιδέες του για την επεξεργασία ψαριών σε βιομηχανική κλίμακα, η γέννηση της εταιρείας ESCA.
... ελαίου σπόρων ηλίανθου. Μια ειδική κοκκοποίηση εξασφαλίζει άμεση διαλυτότητα, για μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση.
Ιδανικό για εξαιρετικούς ζωμούς, μπορεί επίσης να προστεθεί σε σούπες ή σάλτσες.
Για να αποκτήσετε έναν ευχάριστο βιολογικό ζωμό αποκλειστικά από λαχανικά, διαλύστε 4g Βιολογικού Λαχανικού Γρανουλάτου Bauer (1 κουταλάκι του τσαγιού) σε 250ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά. Το προϊόν μπορεί να προστεθεί στα φαγητά (σούπες, μινεστρόνε, σάλτσες, ραγού, κρέατα, ψάρια, ριζότι, αυγά κ.λπ.) κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
punto mare pce και κατεψυγμένα προϊόντα προμήθειες για κοινότητες, εστιατόρια, γαστρονομικές εκδηλώσεις έδρα και χονδρική: c fiorino τηλ αποθήκη οδός φ.λλι cervi 11 Κατεψυγμένα Ψάρια και Προϊόντα, Προμήθειες για Κοινότητες, Εστιατόρια, Γαστρονομικές Εκδηλώσεις srl Έδρα Χονδρικής Επεξεργασία: Τηλ. Φαξ...