...Επιλέγουμε μόνο τις καλύτερες φρέσκα ψαρεμένες αντσούγιες, τις πιο κατάλληλες για επεξεργασία σύμφωνα με την παραδοσιακή τέχνη, στην οποία η ωρίμανση υπό αλάτι προσφέρει την πιο αυθεντική γεύση από την Τσετάρα.
...Επαγγελματικοί αφυγραντήρες για αρωματικά βότανα, φρούτα, κρέας, ψάρι, ζυμαρικά. Η μηχανή αποτελείται από μια κάμερα επεξεργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα με πόρτα που ανοίγει. Ο αέρας που εισέρχεται στη μηχανή υποβάλλεται σε επεξεργασία (φιλτράρισμα + αφυδάτωση και/ή θέρμανση) και αποστέλλεται μέσα στην κάμερα επεξεργασίας, ωθούμενος πάνω στο προϊόν και τελικά εκτοξεύεται προς τα έξω, έτσι ώστε να...
...Μαγούρο Τόνο Ρόσο Φιλέτο Σασίμι
Τόνο Ρόσο κομμένο σε κομμάτια από kg 0,9/2,8 χωρίς δέρμα, χωρίς μαύρα μέρη.
Αυτός ο τόνος δεν έχει υποστεί επεξεργασία με αέρια ή χρωστικές! Φυσικό 100%! Χωρίς γυάλισμα.
Ο Τόνος Ρόσο Σικελίας είναι πάντα το πιο περιζήτητο ψάρι από τα ιαπωνικά εστιατόρια σε όλο τον κόσμο. Μόνο η καλύτερη ποιότητα τόνου, αλιευμένου με παραδοσιακό τρόπο με αγκίστρι και κομμένου...
...Η σάλτσα από προυνίλο παρασκευάζεται από την επεξεργασία του τυπικού ντοματοπορτοκαλιού της Πούλια, που είναι ριζωμένο στην παράδοση της περιοχής μας. Το έντονο χρώμα, η ξινή γεύση και το έντονο άρωμα μας επιτρέπουν να έχουμε στην αποθήκη μας μια εξαιρετική βάση για την παρασκευή σαλτσών τόσο με βάση το κρέας όσο και με βάση το ψάρι.
Καθαρό βάρος 290 γρ.
...Είμαστε στον "κατεψυγμένο κόσμο" εδώ και πάνω από 30 χρόνια και ασχολούμαστε με την επεξεργασία τροφίμων, κυρίως με βάση το ψάρι, αλλά και με τυρί, λαχανικά και κρέατα. Γεννηθήκαμε ως προμηθευτές της μάρκας FINDUS για τη βιομηχανία ψαριών και στη συνέχεια αναπτύξαμε τις δικές μας μάρκες και προϊόντα δημιουργώντας ένα δίκτυο πωλήσεων που εξυπηρετεί το κανάλι των σούπερ μάρκετ και τη μαζική εστίαση...