... και 2500°C, και χάρη στην ακραία ανθεκτικότητα και το μικρό τους μέγεθος, είναι από τους πιο κοινώς χρησιμοποιούμενους ηλεκτρικούς αντιστάτες για τον έλεγχο της θερμοκρασίας.
Η ESAF Ltd προσφέρει μια ευρεία γκάμα θερμοζευγών και καλωδίων θερμοζευγών. Θα βρείτε μια επιλογή υψηλής ποιότητας ηλεκτρικών εξαρτημάτων, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση ανεξαρτήτως του πλαισίου εφαρμογής, όλα σε ανταγωνιστικές...
Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
... συμπύκνωση, ομίχλη κ.λπ. Δύσκολες καταστάσεις είναι επίσης να ληφθούν υπόψη εφαρμογές που έχουν πραγματοποιηθεί σε συγκεκριμένα εργοτάξια, όπως για παράδειγμα σπίτια χωρίς υδρορροές, τοίχοι που κοιτούν προς βορρά, κ.λπ.
Χρώμα A/c για εξωτερικούς τοίχους από ορυκτό υπόστρωμα. BA. Το όριο τιμής VOC της ΕΕ (Οδηγία 2004/42/ΕΚ) για αυτό το προϊόν (Κατηγορία A/c): 75 g/l (2007); 40 g/l (2010). Αυτό το προϊόν...
...Βαλβίδα πεταλούδας τύπου WAFER PN16, σώμα από χυτοσίδηρο GJL250 + επαλειφόμενο εποξειδικό χρώμα, σφραγίδα από NBR, απόσταση σύμφωνα με UNI EN 558 βασική σειρά 20.
Όρια θερμοκρασίας: -10° +85°...
... κατανάλωση, γρήγορη αποκατάσταση της θερμοκρασίας και τέλεια ομοιομορφία στο ψημένο προϊόν με ομοιόμορφο χρώμα. Ο φούρνος διατίθεται σε πολλές εκδόσεις, μηχανικές ή ψηφιακές με προγραμματιζόμενο πίνακα. Ο Tubix λειτουργεί είτε με αέριο είτε με καυστήρα πετρελαίου, και κατόπιν αιτήματος με φούρνο στερεών καυσίμων.
...παραγόμενο μέσω περιστροφικής τεχνολογίας και φινιρισμένο στο χέρι, προσεγμένο στις λεπτομέρειες από επαγγελματίες.
• ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ: Είναι τέλειο για να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ όσο και σε ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ χώρους, καθώς είναι ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ στον παγετό, στον ήλιο, στις καιρικές συνθήκες… ΔΕΝ φοβάται τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας, το ΣΧΗΜΑ και το χρώμα παραμένουν ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ με την...
...Το μαύρο σκόρδο είναι απλώς φρέσκο σκόρδο (Allium sativum L.) που έχει υποστεί ζύμωση μόνο μέσω ελεγχόμενης μεταβολής της θερμοκρασίας, του ποσοστού υγρασίας του αέρα και της μεταβολής της ατμοσφαιρικής πίεσης για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Η διαδικασία μετατρέπει τα σκελίδες από λευκό σε σκούρο χρώμα, τους δίνει γλυκιά γεύση και αλλάζει την μασώμενη υφή τους σε ζελέ.
Η διαδικασία...