Μερικές φορές χρειάζεται να έχεις το θάρρος να πιστεύεις στα όνειρά σου και να ακολουθείς τα ένστικτά σου! Ο Άλντο Πρεντάρι είναι ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου Dolce amorsi.
Μετά από χρόνια στον βιομηχανικό τομέα, αποφάσισε να ακολουθήσει έναν νέο δρόμο: αυτόν που οδηγεί στην ομορφιά της γεύσης και της ζαχαροπλαστικής.
Απασχολεί ένα εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό, όπου διαφορετικές δεξιότη...
...Παραγωγή και εμπορία χειροποίητων Σικελικών Γρανίτων στους εξής γεύσεις:
Ανανάς, Κόκκινη Πορτοκαλιά Σικελίας, Καφές, Σοκολάτα και Κανέλα, Φράουλα και Φραγκοστάφυλα από το Μαλέτο, Πράσινο Λεμόνι Σιρακουσών, Σικελικό Μανταρίνι, Αμύγδαλο και Ψημένο Αμύγδαλο από την Αβόλα, Φιστίκι από το Μπρόντε, Μαύροι Μούροι του Έτνα, Μπεργαμότο, Ροδάκινο από το Μπιβόνα, Καρπούζι Κανταλούπο, Λευκά Σύκα, Φραγκοσυκιά...
... μεγάλης γλυκύτητας.
Επιπλέον, είναι διαθέσιμο και το κατάστημα στην οδό Τρίπολη 72/F, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις προτάσεις μας για σοκολάτα και το παγωτό που παρασκευάζεται με τα υλικά παραγωγής μας.
Σας περιμένουμε!
... κουζίνας. Εργασμένα εντελώς χειροποίητα και με γνήσια, υψηλής ποιότητας υλικά, τα ημιτελή προϊόντα παρουσιάζονται σε διάφορες μορφές, μεγέθη και βάρη, μεταξύ ρολών, σε σχήμα αμπολίνας, ανοιχτά ή κλειστά. Οι γέμισεις για γλυκά και αλμυρά αναπαράγουν τις γεύσεις και τα αρώματα της Νάπολης, όπως η ρικότα, η σοκολάτα, οι κρέμες ζαχαροπλαστικής, οι μαρμελάδες και οι κερασιές για τα γλυκά, καθώς και οι...
... και μη αλκοολούχες... ρούμι, λικέρ λεμονιού, τζαντούγια, τορτόν κ.λπ.) καλυμμένα με σοκολάτα με ελάχιστο 62% κακάο. - 12 μήνες
• ΤΑΡΤΟΥΦΟΙ: από μαύρη σοκολάτα και φουντούκια, πασπαλισμένοι με κακάο. - 12 μήνες
• ΚΡΟΥΣΤΑ ΜΕ ΜΕΛΙΓΚΑ (καλαμπόκι): Νόστιμη τούρτα με αλεύρι καλαμποκιού που είναι τραγανή και μαλακή, γεμιστή με μαρμελάδα. - 5 μήνες
• ΠΑΣΤΕΣ ΜΕ ΜΕΛΙΓΚΑ (καλαμπόκι): εκλεκτό μπισκότο της...
...ΠΕΠΕΡΧΟΚ (σοκολάτα και πιπέρι). Επιπλέον, παρουσιάζουμε μια γκάμα από γκράπες με γεύση δάφνης, φινόκκιου και γλυκόριζας. Ως τελευταία μας καινοτομία, το LIQUIRIZIA E SAMBUCA. Η παραγωγή μας γίνεται αυστηρά χειροποίητα σε κάθε στάδιο της επεξεργασίας. Λικέρ γλυκόριζας 25% vol; Κρέμα γλυκόριζας 18% vol. (συστατικά: γάλα; ζάχαρη; αλκοόλ; καθαρή γλυκόριζα); Λικέρ σοκολάτας (συστατικά: νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, καθαρή γλυκόριζα, κακάο, φυσικά αρώματα). Φινόκκιετο (συστατικά: νερό, ζάχαρη, αλκοόλ, άγριο φινόκιο). Πολύ ιδιαίτερη είναι επίσης η αρμονική γεύση.
... των αναγκών των πελατών μας, πάντα με σεβασμό στην πιο αυθεντική αμπρουζέζικη παράδοση. Δημιουργούμε κυρίως προϊόντα της αμπρουζέζικης παράδοσης με ποιοτικές πρώτες ύλες. Η παραγωγή μας επικεντρώνεται σε τραγανές, μαλακές και γεμιστές φεράτελλες με σοκολάτα ή μαρμελάδα από σταφύλια Montepulciano. Επιπλέον, παρασκευάζουμε τραγανά καντουτσίνι, γάλακτος μπισκότα αυστηρά χειροποίητα τύπου κομμένα, σαβουαγιάρ και μπισκότα της γιαγιάς. Έχουμε βραβευτεί στο showroom της Conad Adriatico ως τα καλύτερα προϊόντα που υπάρχουν.