• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξυλεια

Αποτελέσματα για

Ξυλεια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΥπεργολάβος
  1. LIVENZA

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIVENZA, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  2. DI BERNARDO F.LLI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DI BERNARDO F.LLI S.N.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  3. SANDRE VERNICIATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANDRE VERNICIATURA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  4. F.B.P.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.B.P., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  5. VEGA VERNICIATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VEGA VERNICIATURA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SEGHERIA ROSA S.R.L.

    Ιταλία

  2. EMAC S.R.L.

    Ιταλία

  3. B.A.R.G.

    Ιταλία

  4. PIANI ROBERTO

    Ιταλία

  5. C.I.M.A. TRUCIOLARI S.R.L.

    Ιταλία

  1. INNOVA S.R.L.

    Ιταλία

  2. BIESSEGI

    Ιταλία

  1. LA NUOVA SEGHERIA DI PIAN FEDERICO & C. S.N.C.

    Ιταλία

  2. ZETA BI

    Ιταλία

  3. MAGI S.R.L.

    Ιταλία

  4. AR

    Ιταλία

  5. DOGMA S.R.L.

    Ιταλία

  6. BM 3 S.R.L.

    Ιταλία

  7. CAON NIBE & C. S.N.C.

    Ιταλία

  8. TIMBER S.N.C. DI MATTELLICCHIO PAOLO E MAURO

    Ιταλία

  1. ENNE CURVATI S.R.L.

    Ιταλία

  2. L.A.V. S.R.L.

    Ιταλία

  3. G.M. LEGNO DI MARCUZZO GIANLUCA

    Ιταλία

  4. BUCOVAZ ALDO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BUCOVAZ ALDO & C. S.N.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία- τορνευτά αντικείμενα, Ξύλινα οικιακά αντικείμενα, Ξυλεία- τορνευτά αντικείμενα, και Ξύλινα οικιακά αντικείμενα. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  5. LA VERNICIATURA AZZANESE

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA VERNICIATURA AZZANESE, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Azzano Decimo, Ιταλία.

  6. PALLAVISINI

    Ιταλία

    Η εταιρεία PALLAVISINI, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία- τορνευτά αντικείμενα, Ξύλινα οικιακά αντικείμενα, Ξυλεία- τορνευτά αντικείμενα, και Ξύλινα οικιακά αντικείμενα. Έχει έδρα σε Corno Di Rosazzo, Ιταλία.

  7. P & P

    Ιταλία

    Η εταιρεία P & P, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλο, προϊόντα ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία- τορνευτά αντικείμενα, Ξύλινα οικιακά αντικείμενα, Ξυλεία- τορνευτά αντικείμενα, και Ξύλινα οικιακά αντικείμενα. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  8. TPS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TPS S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Επεξεργασία ξύλου - μηχανές και εξοπλισμός, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  9. JAZBAR ESSICAZIONE LEGNO DAL 1947 S.R.L.

    Ιταλία

  10. TREVILEGNO S.R.L.

    Ιταλία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν