• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ξυλεια

Αποτελέσματα για

Ξυλεια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. LA SOLE EST SPA

    Ιταλία

    Verified by europages badge

    Σωματίδια ξύλου, ξυλάλευρα, πριονίδια. Χημικές και μικροβιακές αναλύσεις αποδεικνύουν την ποιότητα των ξύλινων σωματιδίων και την απουσία βακτηριδίων και βλαβερών μικροοργανισμών αλλά και παρασιτοκτόνα και λιπάσματα. Με τις πλήρως αυτοματοποιημένες τις εγκαταστάσεις, η La.So.Le. ενισχύει την ηγετική της θέση στην Ευρώπη, πάντα με σεβασμό στα πιο πρόσφατα πρότυπα που ισχύουν για την προστασία του περιβάλλοντος.

  2. PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή πλανισμένη ξυλεία, καυσοξυλα, Πριστή πλανισμένη ξυλεία, και ξυλο. Έχει έδρα σε Moimacco, Ιταλία.

  3. ESTCONSULTING

    Ιταλία

    Η εταιρεία ESTCONSULTING, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καυσόξυλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καυσοξυλα, και καυσοξυλα οξιας και δρυος. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  4. SMOOTHING LEN DI ZANELLO CRISTINA

    Ιταλία

    Η εταιρεία SMOOTHING LEN DI ZANELLO CRISTINA, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους καρεκλες απο ακατεργαστο ξυλο. Έχει έδρα σε S.giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  5. COURBELEMENTS SNC

    Ιταλία

    Η εταιρεία COURBELEMENTS SNC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GIEFFE VERNICIATURA DI IURI GIAN CARLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIEFFE VERNICIATURA DI IURI GIAN CARLO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις και μηχανηματα για τη βαφη του ξυλου, Εγκαταστάσεις και μηχανήματα βαφής με υγρές μπογιές, εγκαταστασεις και μηχανηματα βαφης πλαστικων υλικων, και εγκαταστασεις και εξοπλισμοι βαφης. Έχει έδρα σε Manzano, Ιταλία.

  2. FANNA ANDREA

    Ιταλία

    Η εταιρεία FANNA ANDREA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καυσόξυλα, επεξεργασμενη ξυλεια, και Καυσόξυλα. Έχει έδρα σε Moimacco, Ιταλία.

  3. LIVENZA

    Ιταλία

    Η εταιρεία LIVENZA, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  4. SEGHERIA FABBRO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEGHERIA FABBRO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  5. OBEX S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία OBEX S.A.S., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καυσόξυλα, και Καυσόξυλα. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  1. GARZITTO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GARZITTO S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  2. GIP'S PANELS S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GIP'S PANELS S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ μοριοσανίδας, Πάνελ από σκληρή ξυλεία, Πάνελ μοριοσανίδας, και Πάνελ από σκληρή ξυλεία. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  1. VIDUE S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VIDUE S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κορνίζες και κορνιζάρισμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, Πάνελ από σκληρή ξυλεία, Ξύλινα ημιτελή προϊόντα, και Πάνελ από σκληρή ξυλεία. Έχει έδρα σε Pravisdomini, Ιταλία.

  2. S.I.T.T.A. S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία S.I.T.T.A. S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριονίδι και ροκανίδια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ροκανιδια ξυλου, και πριονισμα ξυλειας. Έχει έδρα σε San Giovanni Al Natisone, Ιταλία.

  3. SEGHERIA 3B

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEGHERIA 3B, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Trivignano Udinese, Ιταλία.

  4. MODUL - PAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MODUL - PAN S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ μοριοσανίδας, Πάνελ από σκληρή ξυλεία, Πάνελ μοριοσανίδας, και Πάνελ από σκληρή ξυλεία. Έχει έδρα σε Brugnera, Ιταλία.

  5. DI BERNARDO F.LLI S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DI BERNARDO F.LLI S.N.C., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  6. DLC VENDITA PELLET

    Ιταλία

    Η εταιρεία DLC VENDITA PELLET, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καυσόξυλα. Έχει έδρα σε Sutrio, Ιταλία.

  7. SEGHERIA DI CENTA S.N.C. DI DI CENTA MARCO E FRANCESCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SEGHERIA DI CENTA S.N.C. DI DI CENTA MARCO E FRANCESCO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Ampezzo, Ιταλία.

  8. IL QUADRIFOGLIO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία IL QUADRIFOGLIO S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξήρανση του ξύλου, Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου, Ξήρανση του ξύλου, και Μυκητοκτόνος και εντομοκτόνος επεξεργασία του ξύλου. Έχει έδρα σε Trieste, Ιταλία.

  1. SANDRE VERNICIATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία SANDRE VERNICIATURA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Porcia, Ιταλία.

  2. F.B.P.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.B.P., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Sacile, Ιταλία.

  3. GE.CO. PANNELLI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GE.CO. PANNELLI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ μοριοσανίδας, Πάνελ από σκληρή ξυλεία, Πάνελ μοριοσανίδας, και Πάνελ από σκληρή ξυλεία. Έχει έδρα σε Pravisdomini, Ιταλία.

  4. MEDIACOM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MEDIACOM S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καυσόξυλα, και Καυσόξυλα. Έχει έδρα σε Gorizia, Ιταλία.

  5. TORREANO LEGNAMI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TORREANO LEGNAMI S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καυσόξυλα, και Καυσόξυλα. Έχει έδρα σε Torreano, Ιταλία.

  6. BREDA TECNOLOGIE COMMERCIALI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία BREDA TECNOLOGIE COMMERCIALI S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα πάνελ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ μοριοσανίδας, Πάνελ από σκληρή ξυλεία, Πάνελ μοριοσανίδας, και Πάνελ από σκληρή ξυλεία. Έχει έδρα σε Spilimbergo, Ιταλία.

  7. QUAS IMBALLAGGI DI QUAS ELIO & C. S.N.C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία QUAS IMBALLAGGI DI QUAS ELIO & C. S.N.C., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στερεά καύσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καυσόξυλα, και Καυσόξυλα. Έχει έδρα σε Cordenons, Ιταλία.

  8. F.LLI BUDAI S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI BUDAI S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλανισμένη οικοδομική ξυλεία, και Πλανισμένη οικοδομική ξυλεία. Έχει έδρα σε Villa Vicentina (Ud), Ιταλία.

  9. A.T.I.

    Ιταλία

    Η εταιρεία A.T.I., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παρκέ δάπεδα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πάνελ από σκληρή ξυλεία, Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ, Πάνελ από σκληρή ξυλεία, και Πάνελ, καπλαμάς και κόντρα πλακέ. Έχει έδρα σε San Daniele Del Friuli, Ιταλία.

  10. VEGA VERNICIATURA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία VEGA VERNICIATURA S.R.L., είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου, Ξυλεία και επίπλωση – επεξεργασία και προστασία, και Στίλβωση, λακάρισμα και βερνίκωμα του ξύλου. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ξυλεια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

175 Επιχειρήσεις