• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δασοκομια

Αποτελέσματα για

Δασοκομια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - ΤζούλιαΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. COMIS CLAUDIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία COMIS CLAUDIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Cividale Del Friuli, Ιταλία.

  2. AGRICOLMECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRICOLMECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

  3. PUPIN SERGIO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUPIN SERGIO & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε Romans D'isonzo, Ιταλία.

  4. MANSUTTI FULVIO & C:

    Ιταλία

    Η εταιρεία MANSUTTI FULVIO & C:, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φυτοκομία και δασοκομία, Φρούτα, και Φυτοκομία και δασοκομία. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

  5. MAURO MARINO S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MAURO MARINO S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Maniago, Ιταλία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. F.LLI CUM S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία F.LLI CUM S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Talmassons, Ιταλία.

  2. MATERMACC S.P.A.

    Ιταλία

    Η εταιρεία MATERMACC S.P.A., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  3. VIVAI TRUANT LINDO SOCIETA' AGRICOLA S.A.S.

    Ιταλία

  4. WIZARD S.R.L.

    Ιταλία

  5. C.L.M. S.R.L.

    Ιταλία

  1. STARTEC S.R.L.

    Ιταλία