• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δασοκομια

Αποτελέσματα για

Δασοκομια

ΙταλίαΤεργέστη και Φριούλι, Βενέτσια - Τζούλια
  1. MORETTO S.N.C. DI MORETTO IVALDO MAURIZIO E FRANCESCO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MORETTO S.N.C. DI MORETTO IVALDO MAURIZIO E FRANCESCO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτώρια και δασοκομία, Δασοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, και Δασοκομία. Έχει έδρα σε Chions, Ιταλία.

  2. DE COLLE CARLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία DE COLLE CARLO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δασοκομία, Γεωργία - υπηρεσίες, Δασοκομία, και Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Tolmezzo, Ιταλία.

  3. SPADOTTO LUIGINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία SPADOTTO LUIGINO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δασοκομία, Γεωργία - υπηρεσίες, Δασοκομία, και Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Casarsa Della Delizia, Ιταλία.

  4. FINOCCHIO ENZANGELO

    Ιταλία

    Η εταιρεία FINOCCHIO ENZANGELO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτώρια και δασοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δασοκομία, Γεωργία - υπηρεσίες, Δασοκομία, και Γεωργία - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Udine, Ιταλία.

  5. RIOLO ANDREA

    Ιταλία

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. COMUNITA' MONTANA DEL FRIULI OCCIDENTALE

    Ιταλία

  2. FIDES S.R.L.

    Ιταλία

  3. ZANNIER FABIO

    Ιταλία

  4. BOGA PIETRO

    Ιταλία

  5. MICHELONI CRISTINA

    Ιταλία

  1. DE MEZZO ANTONIO

    Ιταλία

  2. ZILLI PIETRO

    Ιταλία

  1. AZIENDA AGRICOLA RONCO BLANCHIS S.S.

    Ιταλία

  2. VLAICH MARCO

    Ιταλία

  3. AGRIDATA S.R.L.

    Ιταλία

  4. STUDIO TECNICO RICETTO DOTT. ALESSANDRO AGRONOMO

    Ιταλία

  5. AZ. AGR. ANNA BERRA DI MONAI IVAN

    Ιταλία

    Η εταιρεία AZ. AGR. ANNA BERRA DI MONAI IVAN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φυτοκομία και δασοκομία, Φρούτα, και Φυτοκομία και δασοκομία. Έχει έδρα σε Nimis, Ιταλία.

  6. COMIS CLAUDIO

    Ιταλία

    Η εταιρεία COMIS CLAUDIO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Cividale Del Friuli, Ιταλία.

  7. GARDEN G. TRENTIN & FIGLI DI TRENTIN ALESSANDRO & C. - S.A.S.

    Ιταλία

    Η εταιρεία GARDEN G. TRENTIN & FIGLI DI TRENTIN ALESSANDRO & C. - S.A.S., είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Pordenone, Ιταλία.

  8. MARCHI ANDREA E VOLPE ANNA MARIA SOC. SEMPLICE

    Ιταλία

    Η εταιρεία MARCHI ANDREA E VOLPE ANNA MARIA SOC. SEMPLICE, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε San Giorgio Della Richinvelda, Ιταλία.

  1. TREVISAN S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία TREVISAN S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε San Vito Al Tagliamento, Ιταλία.

  2. DEGANO PIER PAOLO

    Ιταλία

    Η εταιρεία DEGANO PIER PAOLO, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Martignacco, Ιταλία.

  3. AGRICENTER S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRICENTER S.R.L., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φύτρες, βολβοί και σπόροι λουλουδιών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Φυτοκομία, και Φυτώρια και δασοκομία. Έχει έδρα σε Fiumicello Villa Vicentina, Ιταλία.

  4. LA MECCANOAGRICOLA

    Ιταλία

    Η εταιρεία LA MECCANOAGRICOLA, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, γεωργικα τρακτερ, και Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Villa Santina, Ιταλία.

  5. PUPIN SERGIO & C.

    Ιταλία

    Η εταιρεία PUPIN SERGIO & C., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε Romans D'isonzo, Ιταλία.

  6. AGRICOLMECCANICA S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία AGRICOLMECCANICA S.R.L., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, Μηχανές και εξοπλισμός σποράς, Μηχανές και εξοπλισμός για την προετοιμασία των εδαφών, και Μηχανές και εξοπλισμός σποράς. Έχει έδρα σε Torviscosa, Ιταλία.

  7. GENERAL PARTS

    Ιταλία

    Η εταιρεία GENERAL PARTS, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργικά σιλό, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργικά σιλό. Έχει έδρα σε MUGGIA, Ιταλία.

  8. MATTIONI SEVERINO

    Ιταλία

    Η εταιρεία MATTIONI SEVERINO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός, και Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Cassacco, Ιταλία.

  9. DURI' AGRISERVICE S.R.L.

    Ιταλία

    Η εταιρεία DURI' AGRISERVICE S.R.L., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δασοκομία και δενδροκομία - μηχανές και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων, και Ενοικίαση και επισκευή γεωργικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Talmassons, Ιταλία.

  10. MANSUTTI FULVIO & C:

    Ιταλία

    Η εταιρεία MANSUTTI FULVIO & C:, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Φυτοκομία και δασοκομία, Φρούτα, και Φυτοκομία και δασοκομία. Έχει έδρα σε Pavia Di Udine, Ιταλία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Δασοκομια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

132 Επιχειρήσεις