...Το σαλάμιΦελίνο είναι ένα εκλεκτό αλλαντικό που παρασκευάζεται από κρέας χοίρου. Παίρνει το όνομά του από την τοποθεσία προέλευσης, μια πόλη στην επαρχία της Πάρμα. Το σαλάμιΦελίνο έχει υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλότερη ποσότητα λίπους σε σύγκριση με άλλα σαλάμια παρόμοιου τύπου.
Παραδοσιακά κόβεται διαγώνια, δημιουργώντας έτσι οβάλ φέτες, με μήκος περίπου διπλάσιο από τη διάμετρο του σαλαμιού.
...), αφήνεται να ξεκουραστεί, γεμισμένο στο έντερο “κουλάρε”, όπως απαιτεί η πιο αυθεντική παράδοση, που θα διατηρήσει το σαλάμι πάντα μαλακό. Μετά από δύο, τρεις μήνες, να η φέτα κομμένη διαγώνια, με γεμάτο, στρογγυλό άρωμα, με την ιδιαίτερη γεύση της ευτυχίας.
... καταναλωτή, και γι' αυτό έχουμε αναπτύξει γραμμές φυσικών προϊόντων που παράγονται χειροποίητα. Το σαλουμινάριο παράγει προσούτο, φρέσκια σάλτσα extra, αποξηραμένη σάλτσα, Λουγανέγκα, σαλάμι ζία φερραρέζε, σαλάμι του Γουέλφου για ψήσιμο, σαλάμι του χωρικού και χοντρό ντοπιο, σαλάμι τύπου Μιλάνο, Ουγγαρία, Φελίνο, Φερραρέζε, Νάπολη, Φαμπριάνο, παλαιωμένο γκουαντσιάλε, κοππά ντε τεστά, τσιτσιόλι, κοτεχίνο και ζαμπόνε, μποντιόλα, καπέλλι του ιερέα και άλλες ειδικότητες για λιανική πώληση, GDO και εστίαση.