Μετά τον πόλεμο, ο Pasquale Battista ιδρύει στην Cetara ένα μικρό εργαστήριο κονσερβών, κυρίως αντζούγιας, το οποίο διευθύνει με πάθος και περηφάνια μέχρι τη δεκαετία του '90. Ο δεσμός μεταξύ της επεξεργασίας της αντζούγιας και της Cetara έχει ιστορικές ρίζες και σήμερα, όπως και χθες, η παράδοση συνεχίζεται χάρη στα παιδιά του κυρίου Battista. Με την πάροδο του χρόνου, η γεύση του προϊόντος μας δ...
...Η Private Label Pistachio Pesto συνδυάζει την πλούσια γεύση των φιστικιών με ένα μείγμα φρέσκων βοτάνων, δημιουργώντας ένα μοναδικό, αλμυρό pesto ιδανικό για γκουρμέ γεύματα. Προσαρμόσιμο για την επωνυμία σας, αυτό το προϊόν είναι τέλειο για πιάτα ζυμαρικών, γκουρμέ αλείμματα ή ως ειδική σάλτσα. Με ευέλικτες επιλογές συσκευασίας, απευθύνεται τόσο σε μικρούς λιανοπωλητές όσο και σε μεγάλους διανομείς που επιθυμούν να προσφέρουν ένα premium προϊόν με βάση το φιστίκι.
...Η λαζάνια με ραγού είναι ένα κλασικό cult και ένα από τα πιάτα που κάνουν διάσημη την ιταλική κουζίνα σε όλο τον κόσμο. Αυτή η εκδοχή, η πιο διάσημη από όλες, είναι καρυκευμένη με το τυπικό ραγού κρέατος alla bolognese και σάλτσα μπεσαμέλ. Μια λαζάνια με ρουστίκ γεύση, ακριβώς όπως αυτή που φτιάχνεται στα ιταλικά σπίτια, έτοιμη να απολαυθεί και που χρειάζεται μόνο να ζεσταθεί.
...Γρήγορη σάλτσα με αυθεντική γεύση από μπρόκολο, χαρακτηρισμένη από την αναγνωρίσιμη αρωματική γεύση αντσούγιας, ιδανική για την προετοιμασία κυρίως πιάτων ή για γαρνίρισμα ορεκτικών και απεριτίφ.
Καθαρό βάρος 190 γρ...
...βούτυρο τρούφας, ριζότο τρούφας, ζυμαρικά τρούφας, πουρέ τρούφας, πατέ από μαύρες ελιές, πικάντικη σάλτσα, ντομάτα με τρούφα ή μανιτάρια. Διαθέτουμε επίσης αποξηραμένες τρούφες σε βάζο. Για τη μαζική εστίαση, εξαιρετικά πορτσίνι και κατεψυγμένες τρούφες. Ούμπρια και Τοσκάνη κρασιά. Από το 1990, η Tartufi Bianconi παράγει ειδικά προϊόντα τρούφας και καρυκεύματα με τρούφα όπως λάδι τρούφας και ριζότο...