Η παραγωγή του Cacio di Pienza είναι μια παράδοση που έχει αρχαίες ρίζες και έχει μεταδοθεί από γενιά σε γενιά μέχρι σήμερα. Οι παραγωγοί γάλακτος έχουν συγκεντρωθεί στην Cooperativa di Cotignano, χρησιμοποιώντας και διατηρώντας τις τυπικές μεθόδους επεξεργασίας: την προμήθεια γάλακτος με ιδιαίτερα αρώματα που του προσδίδουν τα τυπικά βότανα των βοσκοτόπων της Val d'Orcia, εκλεπτυσμένες τεχνικές ω...
...ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ). ΟΛΕΣ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΠΟΤΑ Ή ΜΕ ΑΠΕΡΙΤΙΦ ΣΕ ΜΠΙΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΑ ΚΡΑΣΙΑ. ΤΑ PATITOKI ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ, ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ: 120 ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΛΙΑΝΙΚΗ Ή ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ, 250 ΓΡΑΜΜΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, 500 ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ...