Η Μαεστρία του Δασκάλου Αποσταγματοποιού Pedro Ferreira είναι η καρδιά της παραδοσιακής μας αποσταγματοποιίας. Με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας και ένα πλούσιο υπόβαθρο γνώσεων που έχει εμπλουτιστεί από αμέτρητα ταξίδια στο εξωτερικό, ο Pedro δημιουργεί αποστάγματα εξαιρετικής ποιότητας. Κάθε συνταγή είναι ένα έργο τέχνης, αποτέλεσμα συναισθημάτων, παραδόσεων, γεύσεων και μιας δόσης αλχημε...
... καβουρδισμένου καφέ.
Στη γεύση είναι πικρό και παραπέμπει σε λικέρ
όπως η τζεντζιάνα και το ραβέντι. Παρουσιάζει
νότες καφέ, φασολιού κακάο και φύλλων καπνού.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Η τόσο ιδιαίτερη γεύση του επιτρέπει συνδυασμούς
με επίσης πικρά τρόφιμα όπως αγκινάρες, κάρδι,
ραδίκια; συνοδεύεται με εξαιρετικά τυριά μεγάλης
παλαιότητας, ίσως πικάντικα; με λαρδί κολοννάτα.
Με το ψάρι, να δοκιμαστεί σε συνδυασμό με ξιφία
και κόκκινο τόνο; με τα γλυκά, για να διακοσμήσει
μουσές σοκολάτας, στο παγωτό και στη φρουτοσαλάτα.
...Γεύσεις για άμεσες ποτά με εξαιρετικά αυθεντική φρουτώδη και αναζωογονητική γεύση, φρουτώδη και καφέ ειδικά ποτά όπως καπουτσίνο και λάτε μακιατό
Εκχυλίσματα Γεύσεων
Γεύσεις για ανθρακούχα αναψυκτικά με ή χωρίς χυμό
Γεύσεις για αλκοολούχα ποτά: εκχυλίσματα για βότανα πικρά, συστατικά γεύσης για φρουτώδη και κρεμώδη λικέρ...
Η Saporicentroitalia έχει δημιουργήσει μια γκάμα προϊόντων με χαμηλή περιεκτικότητα αλκοόλ: πικρά, λικέρ, ελιξίρια, χρησιμοποιώντας το αλκοόλ ως απολυμαντικό και συντηρητικό των εκχυλισμάτων από βότανα, καθώς και ως μέσο μεταφοράς των ουσιών που εξάγονται για το σώμα μας. Μια χειροποίητη εταιρεία που παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας. Κρασί, λικέρ και πικρά φαρμακευτικά χωρίς τη χρήση συντηρητικών: - πικρά χωνευτικά από βότανα; - λικέρ από την περιοχή της κεντρικής Ιταλίας; - λικέρ για την παραγωγή φυσικών κοκτέιλ: GRUMEN...
...η Γλυκόριζα, η Ραταφιά, η Σαμπούκα, το πικρό Belmonte, το Αραντσέλο, το Τζιν, η Βότκα, η Κρέμα Καφέ, η Κρέμα Πεπόνι, η Κρέμα Λεμόνι, η Κρέμα Σοκολάτας, οι πούντς, πικρά από διάφορους τύπους.
Μεταξύ των προϊόντων που η επιχείρηση είναι πιο περήφανη είναι η "Γεντζιάνα Belmonte", που παράγεται μέσω της εκχύλισης αρωματικών βοτάνων και ριζών με πεπτικές ιδιότητες. Οι πούντς είναι πολύ ζητούμενοι...