... καβουρδισμένου καφέ.
Στη γεύση είναι πικρό και παραπέμπει σε λικέρ
όπως η τζεντζιάνα και το ραβέντι. Παρουσιάζει
νότες καφέ, φασολιού κακάο και φύλλων καπνού.
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Η τόσο ιδιαίτερη γεύση του επιτρέπει συνδυασμούς
με επίσης πικρά τρόφιμα όπως αγκινάρες, κάρδι,
ραδίκια; συνοδεύεται με εξαιρετικά τυριά μεγάλης
παλαιότητας, ίσως πικάντικα; με λαρδί κολοννάτα.
Με το ψάρι, να δοκιμαστεί σε συνδυασμό με ξιφία
και κόκκινο τόνο; με τα γλυκά, για να διακοσμήσει
μουσές σοκολάτας, στο παγωτό και στη φρουτοσαλάτα.
...ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑΣ ΑΥΓΕΡΑ FLG ΓΙΑ ΣΚΟΝΕΣ
Κάθετη δοσολογία με αυγέρα για μη ρευστές σκόνες όπως αλεύρι, κακάο, ζάχαρη, αλεσμένα μπαχαρικά, καφέ, πολύ αλεσμένα χημικά, προμειγμένα οικοδομικά υλικά, παγωτό ή σορμπέ, κ.λπ.
Χωρητικότητα από 100 έως 5000 ml
- Ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι με βασική επισκόπηση
- Δοχείο φόρτωσης προϊόντος από ανοξείδωτο ατσάλι AISI304 με θυρίδα επιθεώρησης
- Εκκίνηση με ηλεκτρικό πεντάλ
- Ηλεκτρικός πίνακας με PLC
Παράδειγμα μοντέλου: FLG-2000A
Ικανότητα: 1200 W
Χωρητικότητα Συσκευασίας: 200-2000 ml
Χωρητικότητα: 6-8 σακούλες/λεπτό...
...Κρέμα φουντουκιού ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ (gluten free) ιδανική για να γαρνίρετε και να προσθέσετε γεύση στον καφέ σας, στα γλυκά σας, στο γιαούρτι και στο παγωτό.
Ανακινήστε πριν από τη χρήση.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ζάχαρη, φυτικό λάδι (ηλιέλαιο, φοινικέλαιο), φουντούκια (8%), αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη, άπαχο κακάο 10-12% βουτύρου κακάου, λακτόζη, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας, άρωμα, φυσικό άρωμα βανίλιας, αντιοξειδωτικό: εκχύλισμα δεντρολίβανου. Μπορεί να περιέχει ίχνη άλλων ξηρών καρπών.
...Κροκάντ με επικάλυψη από καθαρή σοκολάτα. Γκρανέλες και πραλίνες για τη βιομηχανία του παγωτού και του γιαουρτιού, διαθέσιμες, σε χαμηλή τιμή, χωρίς αζωχρώματα, χωρίς γλουτένη, βιολογικές, vegan, ιδιωτική ετικέτα, μονόχρωμες, και με γεύση φρούτου, καραμέλας αλατισμένης, γεύση καφέ, και με χρωματιστή σοκολάτα σε κίτρινο, κόκκινο, πράσινο και άλλα.
... ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, το οποίο υπονομεύεται από την κοπή δέντρων. Τα δέντρα είναι φίλτρα ρύπανσης, οπότε δεν τα κόβουμε για να παράγουμε ξυλάκια παγωτού και να φτωχύνουμε την περιοχή! Όταν το παγωτό έχει καταναλωθεί, το πλαστικό ξυλάκι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους: αναδευτήρας καφέ, σπάτουλα για ζεστό κερί, χειροτεχνίες κ.λπ.
Το ξύλο που χρησιμοποιείται για την κατασκευή ξυλακίων παγωτού μπορεί να προέρχεται από χώρες με ανεξέλεγκτα και μη διαχειρίσιμα επίπεδα ρύπανσης. Το ξύλο μπορεί να γίνει εστία επικίνδυνων βακτηρίων.
... φανταστικές που αξίζουν τον τίτλο της "θρύλος του ιταλικού παγωτού".
Σήμερα, ο Ραφαέλε Μαγκρίνι ερμηνεύει την αγάπη για το παγωτό, θυμόμενος πάντα τα διδάγματα της γιαγιάς του, μετατρέποντάς τα σε κανόνες ποιότητας του καλού παγωτού που παράγεται στο σύγχρονο "εργαστήριο" της εταιρείας, την οποία διαχειρίζεται καθημερινά με τη συνεργασία της εταίρου Γκρατσιέλα Τσέτσι, των παιδιών Μπαρμπάρα και Αλεσάντρο...
... εναλλακτική λύση στα φρέσκα φρούτα.
Topping - Σιρόπι Καφέ: "DROP"?: Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για όλα τα ροφήματα με βάση τον καφέ και το γάλα: εσπρέσο, καπουτσίνο, σοκολάτα, μακιατό, μοκατσίνο, καφέ λάτε, γάλα, αμερικάνικος καφές, κ.λπ. είναι τέλεια και με γιαούρτι, παγωτό, φραπέ, smoothies, γλυκά και μπισκότα. Στις ασιατικές αγορές χρησιμοποιούνται επίσης για την παρασκευή εξαιρετικού Milk Tea...
...Ιταλικά φουντούκια και Φρούτα πρώτης ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνονται οι Παραδοσιακές Γεύσεις και οι Νέες Προτάσεις προϊόντων που έχουμε αναπτύξει τα χρόνια για Μπαρ, Ζαχαροπλαστεία, Εστιατόρια, Catering και Ξενοδοχεία. Τα προϊόντα που προσφέρουμε: Χειροποίητο Παγωτό Μαντεκαρισμένο σε συσκευασίες των 3kg; Βάση για Χειροποίητο Παγωτό (UHT) σε Bag in Box (διάφορες γεύσεις), έτοιμη προς Μαντεκαρίσμα, διατηρείται σε θερμοκρασία δωματίου για 12 μήνες; Έτοιμη Βάση για Soft Παγωτό; Κρέμα Καφέ, Γρανίτα λεμονιού για Γρανιτό; Σορμπέ, Τρούφες, Μονομερίδες Σαλάτες και Παρφέ για τον τομέα HO.RE.CA.;...