Η περιπέτεια της Forneria Veneziana ξεκινά το 2009 με ένα εργαστήριο αποκλειστικά αφιερωμένο στα προϊόντα χωρίς γλουτένη. Είμαστε παραγωγοί γλυκών, σνακ, μπισκότων και αλμυρών σνακ, όχι μόνο όλα χωρίς γλουτένη, αλλά και με άλλες διαφορετικές χαρακτηριστικές: χωρίς αλλεργιογόνα (γάλα και παράγωγα, αυγά) και vegan. Τα προϊόντα μας είναι επίσης χωρίς ΓΤΟ, υδρογονωμένα λιπαρά και φοινικέλαιο. Η μπισκο...
Παραγωγή καφέ σε κάψουλες και κόκκους, βιολογικά τσάγια για ευεξία και φρούτα, Γinseng, Σοκολάτα και Καπουτσίνο. Ιταλικές μηχανές για εσπρέσο και για διαλυτά. Μαθήματα εκπαίδευσης για Ιταλικό εσπρέσο και για latte art. Ο Πino από την Πuglia έχει μια σταθερή πρακτική εμπειρία στο εργαστήριο και στη διεύθυνση μάρκετινγκ με σκοπό να προωθήσει τη γεύση της Ιταλίας στον κόσμο, έχει τελειοποιήσει το πάθ...
Μερικές φορές χρειάζεται να έχεις το θάρρος να πιστεύεις στα όνειρά σου και να ακολουθείς τα ένστικτά σου! Ο Άλντο Πρεντάρι είναι ο ιδιοκτήτης του ζαχαροπλαστείου Dolce amorsi.
Μετά από χρόνια στον βιομηχανικό τομέα, αποφάσισε να ακολουθήσει έναν νέο δρόμο: αυτόν που οδηγεί στην ομορφιά της γεύσης και της ζαχαροπλαστικής.
Απασχολεί ένα εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό, όπου διαφορετικές δεξιότη...
Η Αρχαία Σικελική Εταιρεία, μια δυναμική βιομηχανία τροφίμων, που βρίσκεται στις παρυφές του Έτνα, προήλθε από την ιδέα και τη θέληση μιας ομάδας Σικελών επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ζαχαροπλαστικής, της γαστρονομίας, της γρήγορης εστίασης και της διατροφής, οι οποίοι συνδύασαν την αγάπη για την πατρίδα τους με μια σαφή και σύγχρονη επιχειρηματική οπτική. Ένα συγκεκριμένο σ...