... εναλλακτική λύση στα φρέσκα φρούτα.
Topping - Σιρόπι Καφέ: "DROP"?: Είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για όλα τα ροφήματα με βάση τον καφέ και το γάλα: εσπρέσο, καπουτσίνο, σοκολάτα, μακιατό, μοκατσίνο, καφέ λάτε, γάλα, αμερικάνικος καφές, κ.λπ. είναι τέλεια και με γιαούρτι, παγωτό, φραπέ, smoothies, γλυκά και μπισκότα. Στις ασιατικές αγορές χρησιμοποιούνται επίσης για την παρασκευή εξαιρετικού Milk Tea...
...Κρέμες αλειφόμενες χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς λακτόζη με φουντούκι και κακάο, αμύγδαλο. Κρέμες αλειφόμενες μεγάλα βουβαλιού και μεγάλα καμήλας. Γλυκές κρέμες για γέμιση. Εξωθημένα μπισκότα γεμιστά με κρέμα φουντουκιού ή αμυγδάλου, χωρίς γλουτένη. Εξωθημένα από ρύζι, σόργο, φαγόπυρο, κεχρί, χωρίς γλουτένη. Ενεργειακά ποτά και για τον αθλητισμό.
Προετοιμασίες για γλυκά, μπιάνκομανγκιάρε, τούρτες, μπισκότα, άμεσες κρέμες, κρέμες για άλειμμα, σορμπέ, γρανίτες, γάλα αμυγδάλου σε γυάλινη φιάλη (μοναδικός παραγωγός στον κόσμο), αποξηραμένη ντοματίνι σε ελαιόλαδο, εκχύλισμα ντομάτας, πατέ ελιάς. Όλες οι προετοιμασίες για γλυκά παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας ως βάση το αμύγδαλο Αβόλα. Ετοιμάζουμε επίσης τούβλα και τραγανά με βάση αμύγδαλο...
... τύχη, ούτε και η συσκευασία για την οποία έχει αποκτηθεί δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αποτελείται από ένα ειδικό δοχείο με διαμερίσματα που επιτρέπει τη διατήρηση των γεύσεων ξεχωριστά. Εκτός από το παγωτό προσφέρονται ειδικά προϊόντα με βάση τη σοκολάτα χάρη στην εμπειρία που αποκτήθηκε στο Βέλγιο με τη στήριξη μεγάλων σοκολατοποιών όπως ο Eduard Bechoux και προϊόντα υψηλής ζαχαροπλαστικής όπως ολικής...