... ελαίου σπόρων ηλίανθου. Μια ειδική κοκκοποίηση εξασφαλίζει άμεση διαλυτότητα, για μια μοναδική και αναγνωρίσιμη γεύση.
Ιδανικό για εξαιρετικούς ζωμούς, μπορεί επίσης να προστεθεί σε σούπες ή σάλτσες.
Για να αποκτήσετε έναν ευχάριστο βιολογικό ζωμό αποκλειστικά από λαχανικά, διαλύστε 4g Βιολογικού Λαχανικού Γρανουλάτου Bauer (1 κουταλάκι του τσαγιού) σε 250ml νερού και βράστε για μερικά λεπτά. Το προϊόν μπορεί να προστεθεί στα φαγητά (σούπες, μινεστρόνε, σάλτσες, ραγού, κρέατα, ψάρια, ριζότι, αυγά κ.λπ.) κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
... όπως παλιά, όπως τα μαγείρευαν οι γιαγιάδες μας, σεβόμενοι την αληθινή και καθαρή παράδοση της τοσκανέζικης κουζίνας, με κρέας, λαχανικά (σέλινο, φρέσκο κρεμμύδι και καρότα), εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και φυσικά αρώματα, χωρίς γλουταμινικά, συντηρητικά ή χρωστικές. Σίγουρα οι σάλτσες μας δεν θα έχουν χαμηλή τιμή, καθώς η επιχείρηση δεν εξυπηρετεί τη ΓΔΟ, αλλά μόνο Γαστρονομίες, Εστιατόρια, Κρεοπωλεία και οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα του τομέα που λειτουργεί με ποιοτικά προϊόντα. Η επιχείρησή μας είναι ανοιχτή για όποιον θέλει να την επισκεφθεί πριν αγοράσει τα προϊόντα μας.
...που περιχύνεται με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, συνοδεύει πιάτα με λαχανικά της περιοχής. Μεταξύ των πιάτων με λαχανικά, η πουρές από κουκιά με άγρια ραδίκια θριαμβεύει σε γεύση. Μεταξύ των ζυμαρικών, δεν μπορούμε να μην αναφέρουμε τις διάσημες ορεκκίτες, φτιαγμένες στο χέρι, με τα κορυφαία ραπανάκια. Στην κουζίνα του Γκαρντάνο και της Πούλια γενικά.