Από πάνω από σαράντα χρόνια, η Di Rosa αποτελεί σημείο αναφοράς στον τομέα των γλυκών, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων που συνδυάζουν την ιταλική τεχνογνωσία με το πάθος για την ποιότητα. Με περισσότερα από 200 είδη έτοιμα για παγκόσμια εξαγωγή, η Di Rosa δεν είναι απλώς ένα εμπορικό σήμα, αλλά μια εγγύηση αριστείας και αυθεντικότητας.
Η εταιρεία μας όχι μόνο διανέμει προϊόντα υψηλής ποιότ...
... λευκής σοκολάτας, παντοράτο.
Δεσμευόμαστε να χρησιμοποιούμε μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες. Οι κρόκοι αυγών προέρχονται από κοτόπουλα που εκτρέφονται ελεύθερα, ενώ το βούτυρο κρέμας προέρχεται από την αποκομιδή ωμού αγελαδινού γάλακτος. Οι αλεύρια μας είναι ιταλικής υψηλής ποιότητας, και τα εσπεριδοειδή μας προέρχονται από την αναγνωρισμένη περιοχή του Πάτερνο, στην "Πεδιάδα της Κατάνια...
...δημιουργώντας ατμόσφαιρες με ζεστούς και περιβάλλοντες τόνους, αλλά ταυτόχρονα φρέσκες και σίγουρα ελκυστικές.
Νέες ατμόσφαιρες που προσφέρουν μια πρωτότυπη διάσταση σε κομμάτια που είναι ήδη ζωντανές αναμνήσεις στα συναισθήματά μας. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, η πρωτοτυπία αυτού του εγχειρήματος και η συναισθηματική ανταλλαγή, έχουν καταστήσει το έργο DROPS OF CHOCOLATE πηγή υπερηφάνειας σε σημαντικές...
...Μπισκότα χωρίς γλουτένη με χειροποίητη ζύμη από αλεύρι ρυζιού, αλεύρι φαγόπυρου, ζάχαρη, αυγά, βούτυρο, μέλι και κομμάτια μαύρης σοκολάτας. Κλασικά και νόστιμα ταυτόχρονα χάρη στην προσθήκη μελιού και μαύρης σοκολάτας. Τραγανά και γευστικά για πρωινό ή για ένα διάλειμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Διαθέσιμα σε πρακτικές μερίδες των 38g ή σε συσκευασίες των 150g.
...Μηχανή επικάλυψης για χωνάκια παγωτού.
Είναι δυνατή η επικάλυψη των χωνιών στις εξής επιλογές: εσωτερικά και εξωτερικά για ρυθμιζόμενο ύψος, μόνο στην εξωτερική επιφάνεια για ρυθμιζόμενο ύψος, πλήρως στην εσωτερική επιφάνεια, πλήρως εσωτερικά και εξωτερικά για ρυθμιζόμενο ύψος.
Σε όλες τις επιλογές επικάλυψης είναι δυνατή η εφαρμογή τρούφας στο χωνάκι.
Η μέγιστη παραγωγική ικανότητα είναι περίπου 4500 κομμάτια/ώρα.
Η αυτονομία των αποθηκευτικών χώρων είναι περίπου 5 λεπτά.
Η χωρητικότητα του δοχείου είναι 150 Lt σοκολάτας.
Διαστάσεις: εκ. 610 X 330 x Υ180.
Βάρος: 2200 Kg.
... προέρχεται από τη δημιουργικότητα στην επαναστατική παράδοση της Παστερίτσιας Fabio E Gianni, μιας από τις πιο εκτιμημένες και φημισμένες της επαρχίας Arezzo. Το προϊόν είναι συσκευασμένο στην κομψή συσκευασία της ζαχαροπλαστικής, που το καθιστά τέλειο και ως δώρο.
Το Panzuppo παρασκευάζεται σε πολλές παραλλαγές, και αυτό που το διαφοροποιεί από το κλασικό Panzuppo είναι η βύθιση της ζύμης, που γίνεται με ένα απόσταγμα καφέ αντί για λικέρ κρασιού. Το Panzuppo Al Caffè Nero, επιπλέον, είναι πλούσια γεμισμένο με κομμάτια μαύρης σοκολάτας αντί για σταφίδες.
Η F.B.F. είναι μια εταιρεία του Ομίλου Bauli, πρωτοπόρος στον τομέα των σνακ στην Ιταλία, ηγέτης στην παραγωγή προϊόντων φυσικά φουσκωτής σφολιάτας. Παράγει και διανέμει κρουασάν, πιτάκια, πλεξούδες, μέχρι τις πιο πρόσφατες ειδικότητες κρουασάν χωρίς ζάχαρη, ψωμάκια με κομμάτιασοκολάτας και διπλά πιτάκια. Στις εγκαταστάσεις της Μητρικής Εταιρείας, η FBF παράγει παντόρο, πανετόνι και κολομβίνες.
Παράγουμε μια σειρά από cantucci, τα πιο γνωστά τυπικά τοσκανικά μπισκότα, με πιστοποιημένα συστατικά Fair Trade: cantucci με αμύγδαλα, καρυκευμένο cantucci με ζαχαρωμένο τζίντζερ, cantucci με αλεύρι σίκαλης, cantucci με κράνμπερι, cantucci με κομμάτιασοκολάτας.
... δημιουργήσει πολλά μπισκότα που δεν υπάρχουν στην αγορά αλλά είναι απίστευτα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Αυτό το υπέροχο χωριό βυθισμένο στο πράσινο, το Σ.Αρκαγγέλο, αποτελείται από χωριά από τα οποία η Bebba έχει ονομάσει τα μπισκότα. Ετοιμάζουμε μπισκότα με λικέρ κρασιού, με κρασί Boldrino, με κομμάτιασοκολάτας τυλιγμένα σε καστανή ζάχαρη, γεμιστά με καραμελωμένη κολοκύθα, μήλα και καραμελωμένα σταφύλια, μαύρη σοκολάτα και κρέμα τσίλι ανακατεμένα απαλά, καντούτσι και το αγαπημένο μας μπισκότο, το κλασικό Frollino με σκληρή αλλά απλή κρούστα, που ονομάζεται ακριβώς IL SEMPLICIOTTO.