Παραγωγοί καφέ και κακάου καβουρδισμένων σε ξύλο βελανιδιάς, με τοπική, εθνική και διεθνή ορατότητα. Συμπληρώνουν τη μετατροπή των αποικιακών προϊόντων με την εμπορία ζάχαρης με σήμα που παρέχεται από τον πελάτη για την εξατομίκευση των φακελίσκων. Εταιρεία που ασχολείται με τη αυτόματη διανομή τόσο για την παραγωγή συγκεκριμένων μείξεων, όσο και αυτοπροσώπως για την εγκατάσταση σε δημόσιους...
...Η καφεκοπτική επιχείρηση "καφές Σομπρέρο" από το 1980 δραστηριοποιείται στον τομέα του καφέ με μια παράδοση αμετάβλητη στο πέρασμα του χρόνου. Στην πραγματικότητα, η διαδικασία καβουρδίσματος του καφέ μας γίνεται αυστηρά με ξύλο, όπως επιτάσσει η παράδοση, χωρίς να φτάνουμε σε υψηλές θερμοκρασίες που θα μπορούσαν να χάσουν όλες τις ιδιότητες του επιλεγμένου κόκκου για το επιλεγμένο μείγμα. Η...
Ο καφές Velluti διαθέτει δεκαετή εμπειρία στην καβουρδιστική διαδικασία του καφέ. Η παραδοσιακή καβουρδιστική μέθοδος με ξύλο είναι το στοιχείο που προσδίδει εκείνο το ιδιαίτερο άρωμα που τον ξεχωρίζει. Οι διαδικασίες επεξεργασίας του διαφέρουν από τις σύγχρονες τεχνολογίες γρήγορου ψησίματος. Είναι ένας χειροποίητος καφές και όχι βιομηχανικός. Ο καφές Velluti έχει ακολουθήσει κατά τη διάρκεια...
Πέντε βασικά χαρακτηριστικά του MiKoffee που το καθιστούν μια μοναδική γκουρμέ μάρκα:
MiKoffee είναι καβουρδισμένο με άμεση φλόγα - Καβουρδίζουμε τον καφέ μας με άμεση φλόγα χρησιμοποιώντας φυσικό ιταλικό ξύλο δρυός. Αυτή η διαδικασία διαφέρει από το καβούρδισμα με ξύλο, όπου ο κάδος θερμαίνεται από έξω για να καβουρδιστεί ο καφές. Το καβούρδισμα με άμεση φλόγα είναι καλύτερο από άλλες μεθόδους...