...η εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς, μέσω χημικών, φυσικών και μικροβιολογικών εξετάσεων, τόσο τις πρώτες ύλες που εισέρχονται στη διαδικασία παραγωγής όσο και τα τελικά προϊόντα πριν από τη διανομή.
Αν και τεχνολογικά εξελιγμένες, οι τεχνικές παραγωγής των μπαρών διασφαλίζουν την χειροποίητη και φυσική εμφάνιση του προϊόντος, καθώς και την υψηλή ποιότητα, με ασφαλείς και αποτελεσματικούς μεθόδους...
... παρέχονται από τον πελάτη, προκειμένου να πειραματιστούν και να συγκριθούν διάφορες μέθοδοι οινοποίησης ή προϊόντα για οινοποίηση όπως ζύμες, θρεπτικά συστατικά, σταθεροποιητές και διάφοροι βοηθητικοί παράγοντες. Η εταιρεία προτείνει επίσης υπηρεσίες εφαρμοσμένης έρευνας, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Πάδοβας – Τμήμα Οινολογίας; έρευνα νέων ενζύμων, βιολογικών μικροοργανισμών, πρωτεϊνών, ενισχυτικών, λιπασμάτων, θρεπτικών ουσιών, διαυγαστικών, αρωματικών, ζυμών για το οινοποιείο που θέλει να ξεχωρίσει με τη χρήση αυτόχθονων προϊόντων.
... απλότητα της παράδοσης μέχρι την δημιουργική έμπνευση των σύγχρονων γκουρμέ.
ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ B2B
Προμήθεια για: Υπηρεσίες Catering - Αίθουσες Δεξιώσεων - Γαστρονομίες - Εστιατόρια - Ξενοδοχεία - Κοινότητες - Σούπερ μάρκετ. Η τρέχουσα παραγωγή και η χρήση ενός μείγματος πάντα φρέσκου, έχουν επιτρέψει τα τελευταία χρόνια στην εταιρεία να περιλαμβάνει μεταξύ των πελατών της τις κύριες υπηρεσίες catering, εστιατόρια και αίθουσες δεξιώσεων σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο (Latorre, agugliapersa, Brillo κ.λπ.).