... ένα παγωτό με ρευστή δομή για τη συνεχή παραγωγή παρασκευών με βάση το παγωτό σε καλούπια και βάσεις διαφόρων σχημάτων και μεγεθών.
Εξοπλισμένο με μια προβοσκίδα και διάφορους εξωθητές που απλοποιούν τη γέμιση οποιασδήποτε δημιουργίας, το Pastry Gel είναι η ιδανική μηχανή για την παραγωγή παγωτού σε ξυλάκι, παγωτό τούρτα και οποιαδήποτε μερίδα που απαιτεί την τέλεια γέμιση. Δεν χρειάζεται κανένα άλλο εργαλείο για ατελείωτες παραγωγές που μπορούν να μεταφερθούν στον καταψύκτη πριν εκτεθούν στη βιτρίνα.
... αμύγδαλα:
- 1 κιλό αμύγδαλα;
- 850 γρ ζάχαρη;
- 250 ml νερό.
Κατά βούληση μπορείτε να προσθέσετε και βανίλια ή κανέλα
Διαστάσεις μηχανής cm 70x45x70
Διαστάσεις συσκευασίας cm 80x60x95
Μάζα μηχανής kg 23
Μάζα με συσκευασία kg 27
Ικανότητα μαγειρέματος προϊόντος max Kg 2
Χρόνος μαγειρέματος για μέγιστο φορτίο min 25
Ονομαστική ηλεκτρική ισχύς W 3400
Ονομαστική τάση ηλεκτρ. 230 V
Συχνότητα Hz 50...
...Ο περιστροφικός φούρνος ράφτης είναι ένας φούρνος συμβατικής κυκλοφορίας αέρα με αναγκαστική κυκλοφορία. Ο Rotor είναι ένας πίσω φούρνος που μειώνει τις συνολικές διαστάσεις, με τον καυστήρα και τον εναλλάκτη θερμότητας τοποθετημένους στην πίσω πλευρά. Η ευέλικτη φύση του τον καθιστά κατάλληλο για την παραγωγή διαφόρων τύπων ψωμιού και ζαχαροπλαστικών προϊόντων, τόσο μικρού όσο και μεσαίου...
...Μηχανή επικάλυψης για χωνάκια παγωτού.
Είναι δυνατή η επικάλυψη των χωνιών στις εξής επιλογές: εσωτερικά και εξωτερικά για ρυθμιζόμενο ύψος, μόνο στην εξωτερική επιφάνεια για ρυθμιζόμενο ύψος, πλήρως στην εσωτερική επιφάνεια, πλήρως εσωτερικά και εξωτερικά για ρυθμιζόμενο ύψος.
Σε όλες τις επιλογές επικάλυψης είναι δυνατή η εφαρμογή τρούφας στο χωνάκι.
Η μέγιστη παραγωγική ικανότητα είναι περίπου 4500 κομμάτια/ώρα.
Η αυτονομία των αποθηκευτικών χώρων είναι περίπου 5 λεπτά.
Η χωρητικότητα του δοχείου είναι 150 Lt σοκολάτας.
Διαστάσεις: εκ. 610 X 330 x Υ180.
Βάρος: 2200 Kg.