Η La Piemontina είναι μια νέα οινολογική ζωή που γεννήθηκε στην ομότιτλη περιοχή του βόρειου Ιταλία, Piemonte.
Ο λογότυπός μας είναι ένα πρόσωπο με τέλεια χαρακτηριστικά, ένα πρόσωπο που μπορεί να ανήκει σε κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας και καταγωγής.
Είμαστε νέοι και για τους αρχάριους αμπελουργούς το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να συνδυάσουν την εμπειρία και τις γνώσεις των προηγούμεν...
Για πάνω από είκοσι χρόνια και μέσω της εμπειρίας και της γνώσης τεσσάρων γενεών, η Kiccocaffè μεταφέρει την βαθιά και ειλικρινή αγάπη για τον καφέ, τη γνώση και τα μυστικά της επεξεργασίας του, παράγοντας πάντα τις καλύτερες μίξεις. Η Kiccocaffè ασχολείται με την παρασκευή καφέ με χειροποίητο τρόπο, τηρώντας πρότυπα αργής καβουρδίσματος, επιλέγοντας πρώτης ποιότητας πρώτες ύλες για να συνθέσει εκ...
Η Fusari, εδώ και πάνω από 60 χρόνια, διανέμει χονδρικώς κρασιά, ποτά και αναψυκτικά σε χιλιάδες καταστήματα στις επαρχίες της Μπρέσια, Κρεμόνα, Μαντόβα, Βερόνα και Τρέντο. Το λένε οι πελάτες μας: είμαστε ακριβείς, συνεπείς και διαχειριζόμαστε μια μοναδική ποικιλία, πάνω από 7000 ιταλικά και διεθνή προϊόντα, επιλεγμένα προσεκτικά. Δεν σταματάμε ποτέ να αναζητούμε. Γι' αυτό πολλά από τα προϊόντα πο...
...Διακοπτόμενο εργοστάσιο απόσταξης για την παραγωγή υψηλής ποιότητας αποσταγμάτων με ελάχιστες ακαθαρσίες.
Χαρακτηρίζεται από πρωτότυπες λύσεις, επιτρέποντας την πραγματοποίηση της διαδικασίας με χειροκίνητο ή αυτόματο τρόπο, βελτιστοποιώντας τις θερμοκρασίες, τον βαθμό εξάντλησης και τη διαχωριστική ικανότητα των κεφαλών και των ουρών.
Ο εξοπλισμός κατασκευάζεται με προηγμένες τεχνικές παραγωγής και έχει σχεδιαστεί για χρήση σε μικρές έως μεσαίες αποστακτήρια όπου παράγονται ποτά ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας (σνάπς από σταφύλια ή άλλα ζυμωμένα φρούτα - κονιάκ - “γκράπα”).
... το δικό της σήμα, γκράπα, αμαρέτο, αρωματισμένη βότκα και πικρό. Η εταιρεία απευθύνεται σε επιχειρήσεις που πρέπει να λύσουν παραγωγικά προβλήματα, προσφέροντας την εμπειρία της και για τη μελέτη νέων συνταγών.
...-σφιχτές μεταξύ 4.000 και 5.000 φυτών ανά εκτάριο, αποκλειστικά με εκτροφή σε πέργκολα με κλαδιά. Η απόδοση αυτού του αμπελιού είναι σκόπιμα χαμηλή για τη λογική διαχείριση του εδάφους, προκειμένου να επιτευχθεί ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας. Παραγωγή Λευκού Κρασιού του Δούκα; Ροζέ του Δούκα; Μαύρο Πουρ; Μαύρο του Δούκα; Πατί; Γκράπα Manù; σύντομα και το αφρώδες κρασί.
Εταιρεία ιδιοκτησίας της οικογένειας Σάρτορι, η οποία παράγει ποιοτικά κρασιά εδώ και τέσσερα χρόνια. Από τη γκράπα του Αμαρόνε μέχρι το αφρώδες κρασί, περνώντας από το Merlot delle Venezie και το Valpolicella DOC, τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία είναι όλα εξαιρετικής ποιότητας.
... πάντα διαθέσιμων και κάποιες ειδικές προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Η περιοδική περιήγηση στο VINOPOINT θα σας επιτρέψει να γνωρίσετε πάντα νέα προϊόντα. Ένα κρασί, ένα απόσταγμα, μια γκράπα, ένα ουίσκι ή ένα εξαιρετικό ρούμι είναι πάντα ένα ευπρόσδεκτο δώρο για όποιον το λαμβάνει. Να δώσετε μία από τις επιλογές μας σημαίνει να δώσετε ένα συναίσθημα, σημαίνει να γνωρίσετε...
... επιλέξετε το χρώμα και το άρωμα του κουτιού, κάνοντάς το έτσι πραγματικά μοναδικό. Μεταξύ των πρωτότυπων ιδεών δώρων μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα ιταλικά προϊόντα: Λευκά κρασιά, κόκκινα κρασιά και ροζέ κρασιά DOC και DOCG Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ψυχρής έκθλιψης Ξυ-aged βαλσάμικο ξίδι από τη Μόντενα Ζυμαρικά di Gragnano Σάλτσες και μαρμελάδες Γλυκά αρτοσκευάσματα Αλμυρά ψημένα προϊόντα Βιολογικό μέλι Μπαχαρικά και άλλες γεύσεις Λικέρ και εγχύσεις Γκράπα Λιμοντσέλο Σπουμεντάτε αφρώδες κρασί και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε τώρα την ευρεία γκάμα από καλάθια και εταιρικά πακέτα δώρων μας.
... προστίθεται και η νόστιμη και παραδοσιακή Γκράπα "Bijoux di Lacrima". Επίσης, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο "Villa Sant'Amico" είναι μια υπερηφάνεια της Αντίκας Καντίνας Σαντ'Αμίκου, καθώς παράγεται από αυτόχθονες ποικιλίες όπως η Raggia, η Rosciola και η Carbonella, μαζί με την Leccino και την Frantoio. Μια εξαιρετική ποιότητα που προέρχεται επίσης από την προσεκτική φροντίδα των περίπου 1200...
Οι Καντίνες του Οργκοσόλο παράγουν απευθείας από τους αμπελώνες τους κρασιά υψηλής ποιότητας. Τα κρασιά παράγονται από την ποικιλία κανονάου, σε καθαρή μορφή, ή με άλλες ποικιλίες κόκκινων σταφυλιών όπως: καρινιάνο, μονίκα, βοβάλ. Τα παραγόμενα κρασιά είναι: IGT Λοκόε, DOC Ουρούλου, DOC Ριζέρβα Σορόι. Γκράπα από μονοποικιλιακό σταφύλι: Βιολογικό κρασί (ακόμα σε βαρέλια καστανιάς).