Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Υπηρεσία
...Οι πάστες αμυγδάλου της Alisicily είναι μια χειροποίητη λιχουδιά που συνδυάζει την παραδοσιακή σικελική κουζίνα με μια δόση δημιουργικότητας. Κάθε παραλλαγή παρασκευάζεται με υλικά υψηλής ποιότητας για να προσφέρει αυθεντικές και μοναδικές γεύσεις:
1. Πάστες αμυγδάλου με τζίντζερ: αυτές οι πάστες συνδυάζουν τη γλυκύτητα των αμυγδάλων με μια πρέζα τζίντζερ, προσφέροντας μια ελαφρώς πικάντικη και...
... βότανα, Καφές Μέλι. Άλλοι τύποι που προορίζονται για το μη φαρμακευτικό εμπόριο είναι: χαρούπι, μέντα, γλυκόριζα, μύρτιλο, γλυκάνισο, κανέλα, γλυκόριζα και κανέλα, γλυκόριζα και κεράσι, γλυκόριζα και τζίντζερ, γλυκόριζα και γλυκάνισο, γλυκόριζα και ευκάλυπτο, σουσάμι και μέλι, Ασερόλα και ευκάλυπτο, χαμομήλι και λεμόνι, μέλι και άλλα φρούτα... Παραγωγή και για PRIVATE LABEL.
...wasabi και την fusion πινελιά του τζίντζερ. Απαραίτητο είναι το διάσημο μπακαλιάρο alla vicentina. Απαραίτητα είναι οι δημιουργικές φαντασίες του με τους πρωταγωνιστές της τοπικής κουζίνας: τα σπαράγγια του Μπασάνο, το ραδίκι του Τρεβίζο, τα μανιτάρια πορτσίνι. Μια κουζίνα εμπνευσμένη από το πάθος, σε περιβάλλον αφιερωμένο στη γεύση. Δύο τέλεια συστατικά για να υποδεχθείτε τις πιο σημαντικές σας στιγμές: γιορτές, γάμους, ειδικές περιστάσεις.
...στις πιστοποιήσεις και στην ικανοποίηση του πελάτη. Παίζοντας με τις μυρωδιές και τις γεύσεις των μπαχαρικών, δημιουργήσαμε τις διάσημες μίξεις για την αρτοποιία (που διαθέτουν παραδοσιακές γεύσεις όπως πατάτα και δεντρολίβανο μέχρι τις πιο καινοτόμες όπως τζίντζερ και κουρκουμάς, λεμόνι και ροζ πιπέρι, κάρυ και πολλές άλλες..), για τα κρέατα (από τα ψητά, μέχρι τις μίξεις για χάμπουργκερ και...