...Παράγουμε πάνω από 100 γεύσειςπαγωτού, συμπεριλαμβανομένων των γκουρμέ (αλμυρών) γεύσεων.
"Επιλέξαμε να 'μαγειρεύουμε' το παγωτό αποκλειστικά με φυσικές πρώτες ύλες, επιστρέφοντάς σας αυθεντικές γεύσεις που έχουν χαθεί."...
... προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών, οι οποίες στη συνέχεια θα πρέπει να επεξεργαστούν και, αργότερα, να αναμειχθούν με επιδεξιότητα, για να αποκτήσουμε ένα τελικό προϊόν που να ικανοποιεί όλες τις γεύσεις. Όλες οι πρώτες ύλες συγκεντρώνονται και αναμειγνύονται σε ένα τμήμα ανάμειξης, εξοπλισμένο με ομογενοποιητή και παστεριωτή, το μείγμα στη συνέχεια περνά στο τμήμα "αποθήκευσης μιγμάτων".
... εμπειρία που χρονολογείται από το 1980, καταφέρνουμε να ικανοποιήσουμε τον ουρανίσκο όσων θέλουν να πειραματιστούν με νέες γεύσεις, καθώς και εκείνων που δεν θέλουν, με συστατικά και συνδυασμούς που εκφράζουν στον ουρανίσκο μια τέλεια ισορροπία. Για την παραγωγή του παγωτού μας χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα φυσικά συστατικά όπως: Φρέσκο γάλα Σικελίας, Φρέσκια κρέμα, Ζάχαρη, Φιστίκι και Αμύγδαλα Σικελίας...
... χρησιμοποιώντας τα καλύτερα ιταλικά φυσικά συστατικά και μια αρχαία διαδικασία ωρίμανσης. Για το παγωτό σας δεν χρησιμοποιούμε χρωστικές, τεχνητές γεύσεις ή συντηρητικά, γιατί πιστεύουμε ότι το παγωτό πρέπει να είναι μια απόλαυση για τον ουρανίσκο. Προσφέρουμε φυσικό χειροποίητο παγωτό εξαιρετικής ποιότητας, κυρίως οι πελάτες μας είναι παγωτατζίδικα, καφετέριες, εστιατόρια και ξενοδοχεία που πωλούν παγωτό σε...
... μπαρ και εστιατόρια την πώληση ή ενοικίαση πάγκων για να προσθέσουν την πώληση παγωτού και να διευρύνουν την πελατεία τους, και για αυτούς τους πελάτες παράγουμε επίσης στο εργαστήριό μας το αυθεντικό χειροποίητο παγωτό σε 20 διαφορετικές γεύσεις όπως κρέμες και σε 10 γεύσεις φρούτων, το οποίο παραδίδουμε καθημερινά στους πελάτες μας. Εμπορευόμαστε επίσης δοχεία, κυπελάκια, ξυλάκια και αξεσουάρ...
... δημιουργήσουμε ειδικές γεύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη και προτίμηση.
Οι παλέτες είναι 20 κουτιά ανά στρώμα και μια παλέτα σε ύψος αποτελείται από 15/18 στρώματα (μέγιστο ύψος 1,80 μ.; βάρος kg 405/486; αριθμός κομματιών 3000/3600).
*Η έξοδος του λεγόμενου "καρδιάς" εκτός του παγωτού δεν μπορεί να θεωρηθεί λόγος καταγγελίας, αλλά τυπικό στοιχείο της χειροποίητης παραγωγής.
*Τα προϊόντα είναι όλα...
...απευθυνόμενη σε ένα κοινό που αγαπά να ανακαλύπτει νέες γεύσεις και δεν θέλει να παραιτηθεί από ένα "υγιές και φυσικό" παγωτό. Μέσω σχολαστικών αναλύσεων και περιοδικών δειγματοληψιών, ένα σύγχρονο διαπιστευμένο εργαστήριο έρευνας ελέγχει συνεχώς την ποιότητα και την υγιεινή του παγωτού και των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή "του παγωτού των Σαντσίσι".