...Παράγουμε πάνω από 100 γεύσειςπαγωτού, συμπεριλαμβανομένων των γκουρμέ (αλμυρών) γεύσεων.
"Επιλέξαμε να 'μαγειρεύουμε' το παγωτό αποκλειστικά με φυσικές πρώτες ύλες, επιστρέφοντάς σας αυθεντικές γεύσεις που έχουν χαθεί."...
... εμπειρία που χρονολογείται από το 1980, καταφέρνουμε να ικανοποιήσουμε τον ουρανίσκο όσων θέλουν να πειραματιστούν με νέες γεύσεις, καθώς και εκείνων που δεν θέλουν, με συστατικά και συνδυασμούς που εκφράζουν στον ουρανίσκο μια τέλεια ισορροπία. Για την παραγωγή του παγωτού μας χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα φυσικά συστατικά όπως: Φρέσκο γάλα Σικελίας, Φρέσκια κρέμα, Ζάχαρη, Φιστίκι και Αμύγδαλα Σικελίας...
... μπαρ και εστιατόρια την πώληση ή ενοικίαση πάγκων για να προσθέσουν την πώληση παγωτού και να διευρύνουν την πελατεία τους, και για αυτούς τους πελάτες παράγουμε επίσης στο εργαστήριό μας το αυθεντικό χειροποίητο παγωτό σε 20 διαφορετικές γεύσεις όπως κρέμες και σε 10 γεύσεις φρούτων, το οποίο παραδίδουμε καθημερινά στους πελάτες μας. Εμπορευόμαστε επίσης δοχεία, κυπελάκια, ξυλάκια και αξεσουάρ...
... δημιουργήσουμε ειδικές γεύσεις για οποιαδήποτε ανάγκη και προτίμηση.
Οι παλέτες είναι 20 κουτιά ανά στρώμα και μια παλέτα σε ύψος αποτελείται από 15/18 στρώματα (μέγιστο ύψος 1,80 μ.; βάρος kg 405/486; αριθμός κομματιών 3000/3600).
*Η έξοδος του λεγόμενου "καρδιάς" εκτός του παγωτού δεν μπορεί να θεωρηθεί λόγος καταγγελίας, αλλά τυπικό στοιχείο της χειροποίητης παραγωγής.
*Τα προϊόντα είναι όλα...
...απευθυνόμενη σε ένα κοινό που αγαπά να ανακαλύπτει νέες γεύσεις και δεν θέλει να παραιτηθεί από ένα "υγιές και φυσικό" παγωτό. Μέσω σχολαστικών αναλύσεων και περιοδικών δειγματοληψιών, ένα σύγχρονο διαπιστευμένο εργαστήριο έρευνας ελέγχει συνεχώς την ποιότητα και την υγιεινή του παγωτού και των συστατικών που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή "του παγωτού των Σαντσίσι".