... στην ετικέτα της συσκευασίας του κιτ για τους συγκεκριμένους αναλύτες που αναφέρονται και συγκρίνετε τον αναλύτη(ες) με το κατάλληλο χρωματικό μπλοκ στον πίνακα για τα αποτελέσματα.
Ασκορβικό οξύ: Αυτή η δοκιμή χρησιμοποιεί την αποχρωματιστική αντίδραση του Tillmann. Η παρουσία ασκορβικού οξέος προκαλεί την αλλαγή του χρώματος του πεδίου δοκιμής από μπλε-πράσινο σε πορτοκαλί. Οι ασθενείς με επαρκή διατροφή μπορούν να εκκρίνουν 2-10 mg/dL ημερησίως. Μετά την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων ασκορβικού οξέος, τα επίπεδα μπορούν να φτάσουν τα 200 mg/dL.
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ:984705816...
...Το Calvi Genoese Basil Pesto DOP παρασκευάζεται σύμφωνα με την αυθεντική συνταγή της Λιγουρίας. Περιέχει ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, βασιλικό καλλιεργημένο στη Λιγουρία (Basilico Genovese DOP), κουκουνάρι, σκόρδο και Grana Padano. Σε σύγκριση με το σπιτικό πέστο, προστίθενται μόνο κιτρικό οξύ (οξυνιστής) και ασκορβικό οξύ (αντιοξειδωτικό). Δεν περιέχει κάσιους, φύτρο σιταριού ή άλλα...
... προέρχονται από τον κέδρο, το μανταρίνι, το πορτοκάλι και ειδικότερα, με πολλές ποικιλίες λάιμ, από την κομπάβα.
ΟΦΕΛΗ
Παρόλο που περιέχει λιγότερη βιταμίνη C από το λεμόνι, το λάιμ αποτελεί ωστόσο μια εξαιρετική πηγή τροφής σε ασκορβικό οξύ. 100g λάιμ παρέχουν περίπου το 35% της συνιστώμενης ημερήσιας αξίας. Η σάρκα και η φλούδα του λάιμ περιέχουν πολυφαινόλες και τερπένια που βελτιώνουν την...
...Το IMMUNONK αποτελείται από ένα καινοτόμο μείγμα συστατικών:
Ελεύθερο αδενοσίνη-5'-μονοφωσφορικό, κυτιδίνη-5'-μονοφωσφορικό,
uridin-5'-μονοφωσφορικό και γουανοσίνη-5'-μονοφωσφορικό (44%)
L-ασκορβικό οξύ (Βιταμίνη C)
Ψευδάργυρος...
...Συστατικά Συστατικά Μεταλλικό νερό (80%), ζάχαρη, εκχύλισμα φύλλων μαύρου τσαγιού Ινδίας (1,5%), φρουκτόζη (0,5%), αρώματα, οξυντικό κιτρικό οξύ, χυμός λεμονιού (0,1%) από συμπυκνωμένο, αντιοξειδωτικό ασκορβικό οξύ
Σημειώσεις
Κλεισμένο σε ένα γυάλινο κουτί που θυμίζει τις συσκευασίες των ανατολικών αρωμάτων, αυτό το τσάι μας μεταφέρει σε έναν πολυτελή και μοντέρνο κόσμο! Ένα αποκλειστικό μείγμα...
...καρπάτσιο κρέατος και ψαριού, ομελέτες και φριτάτες, προετοιμασία σαλτσών και σάλτσες, τοστ, μεζεδάκια για απεριτίφ, γαρνιτούρες, πίτσες και καλτσόνε.
Μέγιστη διάρκεια συντήρησης: 24 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής.
Διαθεσιμότητα: Γενικά πάντα διαθέσιμο.
Τρόπος συντήρησης: Αφού ανοιχθεί, καλύψτε με ελαιόλαδο, διατηρήστε στο ψυγείο και καταναλώστε εντός λίγων ημερών.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Μαύρη τρούφα Estivo (Tuber Aestivum); Ελαιόλαδο EVO; Αλάτι; Αρώματα; Αντιοξειδωτικό: Ασκορβικό οξύ.
κουτί 6 τεμαχίων...
...Συστατικά: Καλλιεργημένα μανιτάρια (Agaricus bisporus), λάδι σπόρων ηλίανθου, πράσινες ελιές, Λευκή τρούφα 1% (Tuber magnatum Pico), αλάτι, άρωμα, ασκορβικό οξύ: E300.
Ημερομηνία λήξης: 36 μήνες.
Τρόπος χρήσης: Είναι ιδανικό ως καρύκευμα για κρουτόν και γέμιση για ορεκτικά, κυρίως και δευτερεύοντα πιάτα, ομελέτες και ως βάση για όλα τα πιάτα με τρούφα.
Αλλεργιογόνα: Το προϊόν δεν περιέχει...