... πολύ επιλεγμένο προϊόν: συνδυάζει τις αρωματικές νότες της ελιάς Biancolilla με τη γλυκύτητα της ελιάς Taggiasca. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και πολύ ευχάριστο.
Το όνομα "Ρέουζα", που σημαίνει Ρόδο στη λιγουρική διάλεκτο, αναφέρεται σε ένα αρωματισμένο λάδι, όπως ένα λουλούδι.
Οι ελιές συλλέγονται με το χέρι τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Η εξαγωγή του λαδιού πραγματοποιείται με τη μέγιστη προσοχή, αυστηρά ψυχρή.
κωδικός:REU .25...
...Τα ραβιόλι σε σχήμα ηλίανθου, γεμιστά με γκοργκοντζόλα και καρύδια, είναι ένα γαστρονομικό αριστούργημα που ενσωματώνει την κομψότητα και την εκλεπτυσμένη φύση της ιταλικής κουζίνας. Η λεπτή ζύμη από αυγά περιβάλλει μια κρεμώδη και γευστική γέμιση, όπου η γκοργκοντζόλα, με τις τολμηρές και αρωματικές νότες της, συγχωνεύεται αρμονικά με την τραγανότητα και τη στρογγυλή γεύση των ψιλοκομμένων καρυδιών.
...Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που παρασκευάζεται χρησιμοποιώντας τις αρωματικέςελιές που είναι χαρακτηριστικές της ανατολικής Σικελίας, Nocellara Etnea.
Το αποτέλεσμα είναι ένα λάδι με αρμονική και βελούδινη γεύση, ελαφρώς φρουτώδες με μια ελαφριά αίσθηση πικάντικης γεύσης.
Εμπλουτίζει κάθε πιάτο, ιδανικό για να ντύσει πιάτα ζυμαρικών, πιάτα με λευκά ή κόκκινα κρέατα και ψάρια.
Συσκευασίες των: 0,75 cl; 1,00 lt; σε γυάλινες φιάλες.
Συσκευασίες των: 3,00 lt; 5,00 lt; σε μεταλλικά κουτιά.
... (και από βιολογική γεωργία)
- Κόκκινο Κρασί από το Μονφερράτο και από την περιοχή της Καμπανίας
- Μοτσαρέλα και Ρικότα (από γάλα βουβαλιού ή αγελάδας)
- Ψαρονέφρι (ζαμπόν, σαλάμι, σπέκ, μπέικον, και με αρωματικές γεύσεις)
- Ελιές και Ελαιόλαδο
- Κάπαρη
- Εκλεκτά Μπισκότα (και από βιολογική παραγωγή)...