Προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές του πελάτη παραγωγή
Διανομή
Υπηρεσία
... ένα ομοιογενές ρευστό κονίαμα χωρίς επιφανειακή αιμορραγία.
Χρησιμοποιήστε κατάλληλους μηχανικούς μίκτες και αναμείξτε για τουλάχιστον 5-6 λεπτά. Ο χρόνος ανάμειξης μπορεί να μειωθεί σε 2-3 λεπτά εάν χρησιμοποιηθούν τουρμπομίξερ ή μίκτες υψηλής ταχύτητας.
Θερμοκρασία χρήσης από +5°Cέως +35°C. Σε θερμοκρασίες κοντά στο κατώτερο όριο χρήσης, αναμείξτε με ζεστό νερό (40°C).
Σε ενισχυτικές εργασίες...
... 40%
Αντοχή σε εφελκυσμό: από 3 έως 5 Kg/mm2
Επιμήκυνση: από 2% έως 3%
Όριο φιλτραρίσματος: από 5µ έως 120µ
Θερμοκρασία χρήσης:
έως 200°C σε οξειδωτικό περιβάλλον
έως 450°C σε αναγωγικό περιβάλλον
Ανοχές εκτέλεσης: + - 3%...
...Εξωτερικός πυροσβεστήρας kg 6 Σκόνη - Κωδικός 21063-40 - 34A 233BC - UNI EN 3-7 - Στεφάνη M58 - Πυροσβεστήρας σκόνης 6Kg, θερμοκρασία χρήσης από -30°Cέως +60°C, κατασκευασμένος σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN 3-7:2008 (Δ.Μ. 7.1.2005), πιστοποιημένος σύμφωνα με την οδηγία για εξοπλισμό υπό πίεση PED 2014/68/ΕΕ. Όλοι οι πυροσβεστήρες είναι πιστοποιημένοι εθελοντικά με έλεγχο Ποιότητας Προϊόντος που...
...Το κοχύλι μπορεί να είναι πράσινου χρώματος ή, εναλλακτικά, σκούρου καφέ. Σε κλιματικές συνθήκες κάτω από 10°C και πάνω από30°C, εισέρχεται σε χειμερία νάρκη σκάβοντας μια τρύπα στο έδαφος φτάνοντας έως και 40-50 εκ. σε βάθος. Η βλέννα που παράγεται ασβεστοποιείται δημιουργώντας το καπάκι σε λευκό μαργαρίτα χρώμα.
Διαθεσιμότητα από Μάιο έως Οκτώβριο.
... την επεξεργασία πλακών χάλυβα COR-TEN εξοπλισμένων με μπουλόνια, παξιμάδια, ροδέλες κ.λπ.;
• αποχέτευση υδάτων κάτω από την επιφάνεια που αποτελείται από προφίλ ανοξείδωτου χάλυβα σε σχήμα "L".
ΤΥΠΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
(mm)
ΥΨΟΣ
H
(mm)
ΠΛΑΤΟΣ*X
(mm)
ΚΕΝΟ
*Y (mm)
ΑΓΚΥΡΕΣ
Z
(mm)
ΑΓΚΥΡΕΣ
T
(mm)
ΑΓΚΥΡΕΣ
ø (mm)
GP 50
50
30
400
60
80
45
M16
GP 100
100
30
470
80
105
45
M16
GP 150
150
35...
... σκληρού σίτου του Ταβολιέρε (ιδιαίτερα αυτή της Άλταμουρα) όπου το τριτίκουμ ντούρου εξακολουθεί να αποτελεί ένα ειδικό προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες, πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα, από την επεξεργασία του οποίου παράγονται πολλαπλές μορφές, όλες τραβηγμένες σε μπρούντζο. Η ξήρανση, σχεδόν φυσική, γίνεται στους 30/40°C για μια περίοδο που κυμαίνεται από 8 έως 24 ώρες, έτσι ώστε η ζυμαρική να διατηρεί όλη...