... φιλτραρισμένο) μετά από απλή εκχύλιση σε υπόγεια στοίβα.
Συσκευάζεται σε αρχαία ριγωτή φιάλη με μηχανικό φελλό: ένας φελλός ρίψης είναι προσαρτημένος σε κάθε φιάλη.
Ετικέτα προϊόντος
Στα 'Συνημμένα' θα βρείτε την ετικέτα με τα διατροφικά στοιχεία και άλλες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν.
Συνοδευτικά
Το "Pinzimolio" είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για να καρυκεύει ωμά λαχανικά (σέλινο, μάραθο, ραδίκια, αγκινάρες, καρότα, ντομάτες) και είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό για ντιπ.
κωδικός: P .75...
...Η ιδέα αυτής της κρέμας προέρχεται από μια αρχική χρωματική αντίληψη. Τα δύο προϊόντα, με σχεδόν αντίθετα χρώματα αλλά που και τα δύο τραβούσαν την προσοχή. Η ένωση των καρδιών αγκινάρας με το μαύρο τρούφα, όλα σε ελαιόλαδο, έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό προϊόν ως γέμιση για ταρτίνες, πίτσες και φocacce.
Συστατικά: αγκινάρες (65%), ελαιόλαδο, ελιές, μαύρη καλοκαιρινή τρούφα (tuber aestivum Vitt.) 5%, αλάτι, αρώματα.
Συμβουλές: Εξαιρετική σάλτσα για ζυμαρικά, λευκά κρέατα ή ως βάση για σάλτσες.
...Επιλεγμένα προϊόντα πρώτης ποιότητας, καλλιεργημένα με παραδοσιακό τρόπο χωρίς χημικές ουσίες, ντυμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Σικελίας.
Μπορούμε να προτείνουμε κονσέρβες σε λάδι όπως: ντοματίνια τσέρι από το Πακίνο, αγκινάρες, μελιτζάνες, μαύρες ελιές, πατέ αγκινάρας, πατέ μαύρης ελιάς, πιπεριές,...
...τραγανά γεμιστά πιπεράκια (με κρέμα τόνου)
σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τραγανές πιπεριές
σε ελαιόλαδο με αντσούγιες, κάπαρη και ελιές, τακτοποιημένες αποξηραμένες ντομάτες σε ελαιόλαδο, πικρόγλυκα κρεμμύδια, ψητά μικρά κρεμμύδια
σε ελαιόλαδο, μικρά κρεμμύδια με μπαλσάμικο ξύδι Μόντενα I.G.P., τραγανά αγκινάρες Σαρδηνίας σε ελαιόλαδο, ψητές μελιτζάνες
σε ελαιόλαδο, πιπεριές με τρούφα, μίγμα ορεκτικών σε ελαιόλαδο, κρέμα τυριού
λιωμένη με τρούφα, ελιές πατέ με
τρούφα, κρέμα τρούφας,...
... συλλέγονται με το χέρι και ψυχρής έκθλιψης για να διασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα. Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, το ελαιόλαδο μας έχει φρουτώδη και ελαφρώς πικάντικη γεύση, ιδανικό για να αναδείξει κάθε πιάτο της μεσογειακής κουζίνας.
•Μαρμελάδες και κονσέρβες: Οι μαρμελάδες και οι κονσέρβες μας παρασκευάζονται χρησιμοποιώντας φρέσκα φρούτα από το Cilento, που συλλέγονται και επεξεργάζονται με...
... βουβάλι, πεκορίνο Μπαγιονέζε, ελιές Γκαέτα, παπατσέλες, φριαρίελλι, σαλάτες, μελιτζάνες και αγκινάρες σε λάδι, γαλακτοκομικά προϊόντα από αγελάδα και βουβάλι, καπνιστά, ζιζόνα από το Μπατίπαλια, πλεξούδα από βουβάλι, πιστοποιημένα φύκια (θαλάσσια σαλάτα) και φρέσκα παραδοσιακά γλυκά από Νάπολη... Οι πελάτες μας είναι: εστιατόρια, πιτσαρίες, παμπ, μπιστρό, αλλαντοπωλεία, ξενοδοχεία, κοινότητες και επίσης ιδιώτες (λιανική πώληση)...
... κέντρο της επιχείρησης, διευκολύνοντας τη λογιστική επεξεργασία και κυρίως την απόλυτη εγγύηση της ιχνηλασιμότητας των κονσερβών μας. Η γκάμα μας είναι ευρεία και πλήρης, με παραγωγή που επικεντρώνεται κυρίως σε: αγκινάρες, ελιές, σκόρδο, κάπαρη, ντομάτες και άλλα λαχανικά σε διάφορους τύπους επεξεργασίας. Διαθέτουμε τις πιο αναγνωρισμένες διεθνείς πιστοποιήσεις ποιότητας.
...αχλάδια με καρύδια και κανέλα, από μαύρους μουριές.
Τυπικά σικελικά κονσέρβα, πατέ, καρύκευμα για ζυμαρικά ή ορεκτικά, μανιτάρια σε λάδι, μαύρες ελιές, πράσινες ελιές, σπαράγγια, κάππαρη, αποξηραμένη ντομάτα, αγκινάρες.
Γρανίτες και παγωτά σικελικά: Γρανίτες όλων των γεύσεων, λεμόνι, αμύγδαλο, φιστίκι, μούρα, σοκολάτα, πορτοκάλι, ρόδι, με φραγκόσυκα, με φουντούκι, με φράουλα κ.λπ.
... βάζο δεν αναφέρεται μόνο στην τέχνη των προϊόντων αλλά και, κυρίως, στην ιστορία που τα συνδέει με την περιοχή τους: αποξηραμένες ή γεμιστές ντομάτες, ψητές μελιτζάνες, κρέμες κολοκύθας, αγκινάρες, μπρόκολα, γεμιστές ελιές, γεμιστές πιπεριές και καυτερές πιπεριές είναι μόνο μερικά από τα παραδοσιακά προϊόντα του Cilento που έχουν μετατραπεί σε βάζα με λάδι.
Η Osteria Maurino γεννήθηκε από την εμπειρία και το πάθος του ιδιοκτήτη, του Maurino, για την κουζίνα της πατρίδας του: της Ρώμης. Ο Maurino προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του μια γνήσια ρωμαϊκή κουζίνα, με νόστιμες παραλλαγές αλλά πάντα πιστές στην παράδοση. Μεταξύ των σπεσιαλιτέ: Μπουκατίνι αλα αματριτσιάνα, Τονναρέλι κατσίκο και πιπέρι, Πατσέρι μεαγκινάρες, γκουαντσιάλι και ελιές, νιόκι...
Η εταιρεία μας ασχολείται με την εισαγωγή πρώτων υλών ημιτελών προϊόντων, τόσο για φρέσκα προϊόντα, όσο και για προϊόντα σε άλμη, κατεψυγμένα και αποξηραμένα. Τα κύρια προϊόντα που διαχειριζόμαστε είναι μανιτάρια, τρούφες, ελιές, αγκινάρες σε όλες τις διάφορες διαστάσεις. Εξυπηρετούμε τις κύριες κονσερβοποιίες, διασφαλίζοντας ποιότητα και συνέπεια στην παράδοση των εμπορευμάτων.
...πολτοποιημένες και κομμένες σε κύβους), ντοματίνια, όσπρια, μανιτάρια, αγκινάρες, ελιές, ραβιόλια, ρύζι και άλλα. Οι μηχανές μας κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου από ανοξείδωτο χάλυβα, τηρώντας όλες τις κανονιστικές διατάξεις της ΕΕ, με ταχύτητα στην αποσυναρμολόγηση και συναρμολόγηση των διαφόρων μορφών των κουτιών, επιταχύνοντας τους χρόνους παραγωγής.
Ελαιοποιείο που βρίσκεται στην άκρη της δυτικής Λιγουρίας. ευρεία επιλογή τυπικών προϊόντων όπως μαρμελάδες, πέστο, τόνο, ελαιόλαδο και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ποιότητας ταγιάσκα. πολλά πατέ από ελιές, αγκινάρες, ντομάτες, πιπεριές, μανιτάρια, καρύδια, καρύδια και πορτσίνι, και φυσικά πέστο γενοβέζε, πέστο με φασκόμηλο, πέστο αραμπιάτο, πέστο με τσουκνίδες και πέστο χωρίς σκόρδο. δυνατότητα...
... και πράσινες ελιές, Καρυκεύματα με ρίγανη, δεντρολίβανο, λεμόνι, πορτοκάλι και σκόρδο με βάση το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Η Αγροτική Montalbano είναι μια πραγματικότητα που υπάρχει εδώ και γενιές, σε μια περιοχή με μεγάλες δυνατότητες.
...έχει εξειδικευτεί στη γκάμα των κονσερβοποιημένων προϊόντων, ντομάτες, αγκινάρες, ελιές, μανιτάρια, κάπαρη και διάφορα λαχανικά. Επιπλέον, πρόσφατα αρχίσαμε την εμπορία ζυμαρικών, αλευριών, τυριών, αλλαντικών και ελαιολάδων.