Παράγουμε αφρώδη και ήσυχα κρασιά PROSECCO DOC TV EXTRA DRY καταρχάς. Στη συνέχεια, παράγουμε λευκό αφρώδες κρασί ως BOLLICINE και κόκκινο αφρώδες κρασί ως RABOSO και ήσυχο κόκκινο κρασί ως CABERNET SAUVIGNON. Το CHARDONNAY είναι ένα άλλο είδος λευκού κρασιού που ταιριάζει πολύ με ψάρι. Όλα αυτά τα κρασιά είναι δικής μας παραγωγής και η εργασία γίνεται απευθείας από εμάς. Τα κρασιά μας...
Η Officine Pesce Snc είναι μια ιταλική εταιρεία που ειδικεύεται στις μηχανές για τον οινοποιητικό τομέα.
Η εταιρεία κατασκευάζει αυτόματες και ημιαυτόματες μηχανές για συστήματα κλεισίματος και πλήρωσης για κρασί, αφρώδη οίνο, λάδι, λικέρ και μπύρα.
Η αγάπη και η αφοσίωση που έχει δείξει η Vini Borgo Fanti προς την αμπελουργία, την οινολογία και την περιοχή, μας καθιστούν σήμερα υπερασπιστές αυτού του εξαιρετικού νέκταρ που είναι το κρασί Primitivo. Η ιστορία των κρασιών μας είναι στενά συνδεδεμένη με αυτή την ποικιλία. Παράγουμε κρασιά με αγάπη.
Οι Καντίνες του Οργκοσόλο παράγουν απευθείας από τους αμπελώνες τους κρασιά υψηλής ποιότητας. Τα κρασιά παράγονται από την ποικιλία κανονάου, σε καθαρή μορφή, ή με άλλες ποικιλίες κόκκινων σταφυλιών όπως: καρινιάνο, μονίκα, βοβάλ. Τα παραγόμενα κρασιά είναι: IGT Λοκόε, DOC Ουρούλου, DOC Ριζέρβα Σορόι. Γκράπα από μονοποικιλιακό σταφύλι: Βιολογικό κρασί (ακόμα σε βαρέλια καστανιάς).
Εάν ο μεγάλος καλλιτέχνης γεννήθηκε με την κλίση να παράγει αριστουργήματα, η Usini, με την περιοχή της κατάλληλη για αμπελοκαλλιέργεια, δεν μπορεί παρά να παράγει ένα εξαιρετικό Vermentino και ένα κρασί Cagnulari με αποκλειστικά αρώματα και γεύσεις.
Η Renoir Srl ασχολείται με την εμπορία προϊόντων και αξεσουάρ για το κρασί. Ειδικευόμαστε στη συσκευασία του κρασιού, στις συσκευασίες για κρασί, στα αξεσουάρ για οινοποιεία και wine bars. Δημιουργούμε επίσης εξατομικευμένες συσκευασίες με εταιρικά λογότυπα για κουτιά ελαιολάδου και κρασιού. Το δίκτυο διανομής μας και οι εγκαταστάσεις μας στην Ιταλία και στη Γερμανία μας επιτρέπουν να καλύπτουμε εκτενώς την περιοχή.
Cembrani DOC είναι ένας συνεταιρισμός οκτώ ιστορικών οικογενειακών επιχειρήσεων που έχουν συνεργαστεί για να προωθήσουν την περιοχή της Κοιλάδας του Τσέμπρα, μια κοιλάδα σε υψόμετρο 600 μέτρων στην καρδιά του Τρεντίνο κοντά στις Δολομίτες και τα γνήσια προϊόντα της: λευκό κρασί, κόκκινο κρασί, ροζέ κρασί, αφρώδες κρασί Trento Doc, τσίπουρο Trentino Grappa. Δείτε περισσότερα στο www.cembranidoc.it...
Η Mato Export είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στην εξαγωγή προϊόντων γαστρονομίας αποκλειστικά από τη Σικελία, όπως κρασί, λάδι, αρώματα, κονσέρβες και ζυμαρικά, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό. Η Mato Export έχει επιλέξει προϊόντα από την περιοχή της Σικελίας για να σας δώσει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε και να γευτείτε διάφορες λιχουδιές, προσπαθώντας να επιλέξει για εσάς τα καλύτερα προϊόντα, ώστε να ικανοποιήσει τις γαστρονομικές σας επιθυμίες και να καλύψει τις ανάγκες σας. Ζητήστε τις υπηρεσίες μας και προσφέρετε τις ειδικότητές μας στους φίλους σας ή στον εαυτό σας.
Η εισαγωγή-εξαγωγή Katias διανέμει τα εξής προϊόντα: Κρασί: I.G.T., D.O.C. και D.O.C.G, Λικέρ, Αποικιακά προϊόντα, Τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, λάδι και διάφορα ποτά.
Η Sapori Verde παράγει και πουλάει προϊόντα τροφίμων υψηλής ποιότητας: ελαιόλαδο εξαιρετικής ποιότητας, ελαιόλαδο από ελιές Taggiasche της Λιγουρίας, κρασί Pigato της Λιγουρίας, κρασί Vermentino της Λιγουρίας, πέστο Γενουάς DOP σύμφωνα με μια αρχαία συνταγή της Γενουάς. Τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για παραγγελία μέσω διαδικτύου, τηλεφώνου και από γευσιγνωσία στο σπίτι. Η πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα ή κατά την παραλαβή των προϊόντων, χωρίς έξοδα αποστολής.
Η επιχείρησή μου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που παράγει λάδι, κρασί και φρούτα και λαχανικά, όλα από δική μας παραγωγή. Το λάδι είναι σαβινέλαιο και εξαιρετικής ποιότητας. Επικοινωνήστε μαζί μας.
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1995 και είναι ηγέτης στον τομέα της παραγωγής χειροποίητων Σκαλντατέλλι, Μπισκότων, Μοστατσιόλι και άλλων τοπικών προϊόντων. Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες εξαιρετικής ποιότητας από τη γη μας. Η γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει διάφορες γεύσεις, συγκεκριμένα: Παραδοσιακά Σκαλντατέλλι, με Λάδι, με Πιπέρι, με Κρεμμύδι, με Πιτσαϊόλα, με Σουσάμι, με Δεντρολίβανο, με Ελιές, με Ρίγανη, με Πατάτες και πολλές άλλες γεύσεις, Τυπικά Μοστατσιόλι από την Πούλια με μαγειρεμένο κρασί, Μπισκότα σε διάφορες μορφές και γεύσεις.
... εκτάρια μεταξύ αμπελώνων και ελαιώνων, τοποθετημένων σε καλά στραγγιζόμενα και ηλιόλουστα εδάφη, όπου οι ποικιλίες μας, Σαν Τζιόβεζε, Καναϊόλο και Τρεμπιανό, έχουν μέγιστη απόδοση περίπου 50 κιλά σταφυλιών ανά εκτάριο. Η προσεκτική κλάδευση, η οινοποίηση σε τσιμεντένιες δεξαμενές πρώτα και σε δρύινες βαρέλια μετά, είναι μόνο μερικά από τα μυστικά που κάνουν το κρασί μας ένα μεγάλο κρασί. Από τις πρώτες γουλιές θα μαγευτείτε από τα αρώματα, τη μαλακότητα και τη στρογγυλότητα αυτού του νέκταρ που είναι καρπός της αγάπης μας για τη γη μας και για την δύσκολη τέχνη της οινοποίησης.
Εταιρεία με τριάντα χρόνια εμπειρίας, ειδικευμένη στον τομέα τροφίμων και ποτών. Χονδρική και λιανική πώληση οποιουδήποτε προϊόντος τροφίμων, μη τροφίμων και ποτών, διανομή αλευριού Ιακώβ, Prontofresco Greci, Heineken, Coca Cola, εγκατάσταση συστημάτων αντλίας (κρασί, μπύρα, Coca).
Η Masseria Catena είναι μια αγροτική επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1600 και εκτείνεται σε μια επιφάνεια 100 εκταρίων. Χάρη στη διαχείριση της οικογένειας Carretta, σήμερα παράγει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και προϊόντα τουρσί που εκτιμώνται στην τοπική κοινότητα, καθώς και κρασί, δημητριακά, φρούτα, λαχανικά και χόρτα.
...Η εταιρεία μας βρίσκεται στην ΚΑΝΟΣΑ ΔΙ ΠΟΥΛΙΑ και δραστηριοποιείται στον τομέα της διαμεσολάβησης κρασιών χύμα γενικών, ποικιλιακών, IGT/IGP, DOC και DOCG, μούστου, συμπυκνωμένου μούστου, καθώς και βιολογικών μούστου και κρασιών που προέρχονται από όλες τις ιταλικές περιοχές. Λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί ΕΕ ή εκτός ΕΕ (ζητούνται σε ορισμένα ειδικά έτη έλλειψης προϊόντος) Βιολογικά κρασιά ΕΕ ή NOP και επίσης 100% Βιολογικά ΛΕΞΕΙΣ-ΚΛΕΙΔΙΑ: ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ...
Σχεδιάζουμε και Κατασκευάζουμε Εγκαταστάσεις Σταθερότητας Ταρτάρ, Όσμωσης και Μικροφίλτρανσης. Η εταιρεία μας είναι ηγέτης με δεκαετή εμπειρία στην κατασκευή και ανάπτυξη ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (κλειδιά στο χέρι) για τον τομέα των τροφίμων, (νερό, κρασί, χυμοί, γάλα, ορός, κ.λπ.). Η αποκτηθείσα εμπειρία σε αυτόν τον τομέα οφείλεται στη στενή συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των τροφίμων.
... δημιουργήσει πολλά μπισκότα που δεν υπάρχουν στην αγορά αλλά είναι απίστευτα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ. Αυτό το υπέροχο χωριό βυθισμένο στο πράσινο, το Σ.Αρκαγγέλο, αποτελείται από χωριά από τα οποία η Bebba έχει ονομάσει τα μπισκότα. Ετοιμάζουμε μπισκότα με λικέρ κρασιού, με κρασί Boldrino, με κομμάτια σοκολάτας τυλιγμένα σε καστανή ζάχαρη, γεμιστά με καραμελωμένη κολοκύθα, μήλα και καραμελωμένα σταφύλια, μαύρη σοκολάτα και κρέμα τσίλι ανακατεμένα απαλά, καντούτσι και το αγαπημένο μας μπισκότο, το κλασικό Frollino με σκληρή αλλά απλή κρούστα, που ονομάζεται ακριβώς IL SEMPLICIOTTO.
Πώληση τυπικών, γνήσιων και βιολογικών ιταλικών προϊόντων, αναγνωρισμένων DOP, DOC, IGT. Αριστουργήματα όπως Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο, Κρασί Cesanese, Μοτσαρέλες από βουβαλίσιο γάλα από το Amaseno, Τρούφες από το Campoli Appennino, Κρασί Cabernet από το Atina, φασόλια cannellini από το Atina, πιπεριές από το Pontecorvo, Amaretti από το Guarcino, καθώς και μέλι, τυριά, ντομάτα, λαχανικά σε λάδι, καφές, κονσέρβες, βιολογικές ελιές. Ποιότητα ιταλικής γαστρονομίας.
...Η Εταιρεία
Στις γόνιμες πλαγιές του Βεζούβιου, η γη προσφέρει καρπούς και λαχανικά. Και όχι μόνο κρασί! Αλλά και πολύτιμα δέντρα φρούτων και νόστιμα λαχανικά.
Σε αυτό το τυπικά αγροτικό περιβάλλον, στον δήμο της Τσερκόλα, βρίσκεται η εταιρεία μας "Αντίχοι Σαπόρι", η οποία ειδικεύεται στην αποκατάσταση των αγροτικών παραδόσεων της περιοχής του Βεζούβιου για την παραδοσιακή επεξεργασία.
Ο στόχος...
Η Greencork έχει δημιουργήσει μια μοναδική διαδικασία παραγωγής για την κατασκευή τεχνικών φελών, από φελλό για κρασί, prosecco και μπύρα. Η διαδικασία παραγωγής δεν χρησιμοποιεί κόλλες αλλά μια διαδικασία θερμοσυγκόλλησης με ελαστομερές που ευνοεί την πλήρη εξάλειψη μούχλας, βακτηρίων και σκόνης, μειώνοντας το T.C.A. στο μηδέν, εξασφαλίζοντας την απόλυτη στειρότητα του φελλού.