... γεύση.
Υφή: Κρεμώδης και λιπαρή αίσθηση. Εμφανίζονται κρύσταλλοι μέσα στο μέλι, δίνοντας μια τραγανή αίσθηση.
Hojiblanca
Στη μύτη, πράσινος καρπός με αρώματα από φρέσκοκομμένο χόρτο, φλούδα αμυγδάλου, ντομάτα και πράσινο μήλο. Στο στόμα, μέτρια επίμονη πικράδα και καυτερότητα.
LAVANDA – Espliego Lavandula latifolia, L. vera
Οπτική εμφάνιση: Λευκό έως κεχριμπάρι.
Άρωμα: Λουλουδάτο με σαφή συστατικά λεβάντας, εξαιρετικά έντονο και πολύ επίμονο.
Γεύση: Γλυκιά με όξινες νότες, μπορεί να έχει ελαφρές αλμυρές νότες.
...Η Arla Apetina® είναι ένα λευκό τυρί που παρασκευάζεται ακολουθώντας την παραδοσιακή ελληνική συνταγή. Συσκευασμένο σε άλμη για να διατηρεί το τυρί πάντα φρέσκο, προσφέρεται ήδη κομμένο σε κύβους σε ειδική συσκευασία 1kg για την εστίαση. Ανακαλύψτε τις ατελείωτες δυνατότητες που σας προσφέρει αυτό το τυρί και εντυπωσιάστε όλους χρησιμοποιώντας το στις πιο πρωτότυπες συνταγές σας: ορεκτικά, πράσινες σαλάτες, σαλάτες ζυμαρικών, πίτσες, ομελέτες, ντρέσινγκ, ζαχαροπλαστική ή ως γαρνιτούρα σε άλλα ζεστά πιάτα.
...Το AOVE Finca Badenes Coupage είναι ένα βραβευμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο που συνδυάζει τρεις ποικιλίες ελιών: picual, frantoio και arbequina. Αυτό το coupage προσφέρει μια ισορροπημένη και αρωματική γεύση, με νότες από φρέσκοκομμένο χόρτο και φρούτα. Η αρωματική του πολυπλοκότητα το καθιστά ιδανικό για να συνοδεύει μια ποικιλία πιάτων, από σαλάτες μέχρι κρέατα. Αυτό το ελαιόλαδο είναι τέλειο για όσους αναζητούν μια μοναδική αισθητηριακή εμπειρία στην κουζίνα τους.
... κατακρήμνιση, φυγοκέντρηση και φιλτράρισμα
Μέθοδος εξαγωγής: Ψυχρή εξαγωγή
Οξύτητα: ≤ 0,8%
Δείκτης υπεροξειδίων: ≤ 20
Οφέλη: Υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, πολυφαινόλες και ελαιικό οξύ. Αυτό καθιστά το συγκεκριμένο AOVE ένα από τα πιο υγιεινά στον κόσμο.
Γεύση: Πράσινη πικρή και ελαφρώς πικάντικη, γεύση από πράσινα φύλλα, φρέσκοκομμένο χόρτο, πράσινη μπανάνα και αγκινάρα.
Άρωμα: Παρουσιάζει άρωμα από πράσινες ελιές, πράσινο μήλο, αμύγδαλα και αγκινάρα.
Συνοδεία: Συνοδεύει τέλεια οποιοδήποτε πιάτο,...
... Βορρά κομμένο σε ελαιόλαδο
- μια κονσέρβα HANSA με φρέσκο Μποκάρτε σε ελαιόλαδο
- δύο κονσέρβες RR125 με Μύδια από τις Ρίες Γαλικίας σε μαρινάδα
Αυτή η επιλογή περιλαμβάνει την κύρια αναφορά μας, την Αντσόβα από τον Κανταβρικό που παρασκευάζεται χειροποίητα, ζυμωμένη στο χέρι και παρουσιασμένη σε τρεις διαφορετικές μορφές. Η ίδια ποιότητα προϊόντος και διάφοροι τύποι κονσέρβας κατάλληλοι για κάθε κατάσταση κατανάλωσης. Η ημι-συντήρηση της αντσόβας πρέπει να διατηρείται σε ψυγείο μέχρι λίγα λεπτά πριν την κατανάλωσή της, σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε το ελαιόλαδο της να...
... περιφερειακό διαγωνισμό Σαν Αντόν 2015/16. ΠΙΚΟΥΑΛ ΕΞΤΡΕΜΕΝΙΟ: Με έντονα αρώματα από φρέσκοκομμένο χόρτο, ντομάτα, αγκινάρα, έντονο στο στόμα αλλά ευχάριστο ταυτόχρονα, φρέσκο και με μια πικράδα και καυτερότητα τυπική του πικουάλ εξτρεμενίου. Μονοποικιλιακό. Νικητής της δεύτερης θέσης στον περιφερειακό διαγωνισμό Σαν Αντόν 2015/16. ΝΩΣΤΡΟ ΚΟΥΠΑΓΚΕ: Συνδυάζοντας το καλύτερο από τα λάδια μας, δημιουργούμε...
... στη Λογκρόνο. "Chicken Bai": Κατεψυγμένα πόδια κοτόπουλου που επεξεργάζονται στο εργοστάσιό μας στη Λογκρόνο. "El Cuadril": Βοδινό κρέας, κομμένο σε μπριζόλες και μπιφτέκια, τα οποία μπορεί να έχουν πιστοποίηση HALAL. Κρεατοσκευάσματα & έτοιμα γεύματα / οι μάρκες μας: "Iberian Summun": Ισπανικά κρεατοσκευάσματα, Σερράνο & Ιβηρικό Χαμόν, λουκάνικα και μαριναρισμένα προϊόντα. "Cua’C...