Prosciutto cotto prodotto με τα καλύτερα φρέσκα μπούτια που έχουν επιλεγεί, αρωματισμένο απαλά με μια βράση μπαχαρικών σε άνθη.
Αυτή η παραδοσιακή πρ...
Σερράνο ζαμπόν Reserva με περίοδο ξηράνσεως 18 / 22 μηνών και μεσαία υψηλό βάρος και ποσοστό λίπους, με ήπια γεύση και πολύ λίγο αλάτι.
Αυτό είναι έν...
Με μικρότερο μέγεθος και βάρος από το ζαμπόν, η Παλέτα Μπέλοτα Ιβηρικής παρουσιάζει μια πιο επιμήκη και λιγότερο κυκλική μορφή από αυτό. Το ομοιόμορφο...
Επιμηκυμένο και στιλιζαρισμένο κομμάτι, φτιαγμένο από λεπτό καλάμι. Έχει ζωντανό χρώμα, ήπια γεύση, εξαιρετικό άρωμα και μαρμαρωμένο λίπος.
Χειροποίη...
Στην Jamón Selección, αφιερώνουμε χρόνια σε έναν μόνο σκοπό: να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα καλύτερα προϊόντα από ιβηρικό ζαμπόν, επιλεγμένα με π...
Προϊόν που παρασκευάζεται από την οπίσθια άκρη (συμπεριλαμβανομένου του ποδιού και του οστού) προερχόμενο από ενήλικα χοίρους, που έχει υποβληθεί στη ...
Η γλυκύτητα, η έντονη γεύση, το μαγευτικό άρωμα, η φρεσκάδα και η μακρά διάρκεια, είναι όλες οι αποχρώσεις και οι νότες που προσφέρει το Χοιρινό από Ι...
Αυτή η κοπή προέρχεται από ένα χοίρο 50% ιβηρικής ράτσας, που εκτρέφεται σε εκμεταλλεύσεις εκτροφής εκτεταμένων ή εντατικών συνθηκών σε εξωτερικούς χώ...
Παλέτες προερχόμενες από ιβηρικούς χοίρους που εκτρέφονται ελεύθερα στις Δεχέσες της Εξτρεμαδούρα, τρέφονται αποκλειστικά με βελανίδια κατά την περίοδ...
CHARCUTERIE
Από τη Γαλλία, την Ισπανία ή την Ιταλία, η Le Delas προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αλλαντικών: από το διάσημο ολόκληρο Pata Negra μέχρι έτο...
Είναι μια αριστεία της περιοχής μας και το καμάρι μας: για να το φτιάξουμε χρησιμοποιούμε μπούτια από βαριά ιταλικά χοίρους, αλατισμένα στο χέρι (υγρό...